|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 8:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Дек 01, 2011 4:52 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
БТВ незнам за вас, но на мен ми хареса развитието. Това с блъъд трансфера беше много добро, може да е клише, да не се връзва със цялата концепция за това колко корав е Луфи, но поне според мен ая арка не беше да се покаже паур, не видяхме хубави битки в нея, целта и като че ли беше някъде другаде и тоя блъъд трансфер беше на място ( лично мнение) + това репликата на Джинбе (But boss Jinbe the law? So what I'm a pirate ) си беше епик. Незнам защо, но и аз мисля че ще му откаже. Ще е яко да има фишмен в екипажа, ще е яко да е Джинбе ( просто защото ми харесва като персонаж и е достатъчно силен, че да влезе в екипажа на това ниво вече) , но мяй няма да го бъде... така го усещам. Чапа ми хареса, арката г/д имаше си моментите, не беше типична за ОП арката, но имаше смисъл в нея
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 02, 2011 1:46 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Може майката на Луфи и Роджър да са роднини (например брат и сестра, но едва ли...).
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 03, 2011 3:05 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Jinbei в екипажа не ми харесва. (Карибоу за накама ) Лъфи като копие на Роджър не ми харесва. Всичко след тайм скипа, че и от преди това, не ми харесва. Нещата заради които OP по ми харесваше спрямо други шонени май всичките се изпариха.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|