Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?
МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 5:07 am 

SN00KY написа:
Kagamine написа:
Напълно зависи от собственика как обучи кучето. Според мен няма лоши кучета, просто има лоши стопани.

Също така знаем че всеки българин, които си вземе питбул, го взима само защото кучето е красиво, умно, не изисква много грижи и т.н. (не знам дали е така, и не ме интересува искам да кажа друго, do u feel me ?) 99% от питбулите които виждам, се движат редом до стопани с бръснати глави, току що набилдрени, кубинки + разбира се, не можем да изоставим камуфлажните панталони <3 и по всичко личащо с IQ не по-голямо от това на Наруто..... Всяко животно си има нрав, Не съм чувал хора да са били нападани и получавали тежки наранявания от канарчета.... или катерици (да катериците хапят много, нищо че не са питомни и най много да ти прегризат 1-2 сm^2 кожа). Куче което е било развъждано за боен спорт, водено от българин - не.

DMB написа:
SN00KY написа:
Изображение

Нужно е веднъж да се случи, нищо че животното по никакви признаци не е издавало агресивни stance-ове, пък след това иди му мисли...

Наясно ли си, че това на снимката е тигър? :lol: :lol: :lol:

Наясно съм, ти май не разбра какво целях с тази снимка. Това е постер от предаване, гледай го и ще ти стане по-ясно.

- Чак сега видях че са ми орязали всичките мнения в темата.... да е, те бяха писани за раздвижване на пръстните мускули...

Ти си пълен страхливец наплашен , преувеличава форумен оправител...
На кого се опитваш да се докажеш на себе си ли?
Това за 99% няма нужда от коментар.
Животното не е виновно ,че е направено с силна физика и некфи комплексари , си го взимат за да се правят на мъже. Кучето ми вече е на 2 години , и освен изядени чехли слава богу сам нямал други проблеми , никаква агресия нито кам животни нито към хора, само към страхливци , и пияници.Прави си сметката защо кучетата не те харесват особено , много са те шамарили като малак.

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 4:34 am 
Аватар

^ тард ... яко тарднат ... кучето ми проявявало агресия само към пяиници и страхливци :D =)) =)) =)) то как ги различава? Отива и ги пита ли ? =)) =)) Боже човек ти ми оправи вечерта... Да вярно е че всичко опита до стопанин и тренировка, но питбула си е питбул, те са много агресивна порода кучета и са сравнително тъпички. Що ли ми приличат толкова много на борците , без козина с къс врат , набит и тъп :D
Обичам кучета, харесвам и Питбул териерите, хубава порода са, но искат много грижа що се отнася до нравите им, трябва сериозно човек да работи, за да може кучето му да не е хапещ наляво-надясно дебил. Ако твоето е възпитано и добре обучено радвам се и ти му се радвай, само не ми пробутвай тука че питбулите не били агресивни или подбирали към кой да са агресивни. Единственото куче което някога съм виждал да напада малко дете, беше питбул. А трябва да ти кажа, че четириногите доста ги усещат нещата с децата, ще изядът някой възрастен до детето но на него няма да му кажат копче, така де повечето кучета. Ако искаш куче което не е агресивно си вземи Шарпей, те са кротки, както и примерно лабрадорите - големи масивни кучета но са страшно дружелюбни и добри, а питбула просто не е такъв. Той си е заядливо куче, обича да се перчи , точно като анаболен тийн , само дето в повечето случай на него не му трябват анаболите...

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 7:05 pm 

Прочетох само първото ти изречение, мисля че си пълен тард (хаха кои го казва) , как ги различава , тва беше един от най-тъпите въпроси който съм чувал , тъпа подигравка.
Питай дядо си ако е гледал кучета , доста време как ги различава.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:30 pm 
Аватар

^ Колега , кучетата не надушват страх, а типичното поведение на страхливия човек, а ако кучетата ядяха пияни хора , значи до сега да са ме изяли поне няколко пъти... Като ми го кажете т'ва "Кучетата усещат страха" ми става много смешно. Кучето няма достатъчно обострено обоняние, че да подуши промените в миризмата на човек в стресова ситуация ( няма да ти обяснявам какви точно са промените и прочие гуугълни ги ) Кучетата реагират на втренчения поглед и типичната реакция за повечето хора - бягат. Това си е инстинкт на ловец, щом бяга е жертва. Нали се сещаш, че няма човек, който да мине абсолютно спокойно покрай глутница без ама капка страх, разлиакта е че едните ще се стреснат и избягат другите просто ще запазят някакво самообладание и ще ги подминат. ( И в двата случая физиологичните промени в стресова ситуация са на лице.... )

Та да сме наясно, не ми трябва "дядо ми" да ми казва дали е гледал кучета, имах си куче и почина от старост. Това, че ти дори не си направи труда да прочетеш поста или да се опиташ да осмислиш това, което съм написал говори страшно много за теб... и да благодаря за 'тард' комплимента....

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 1:16 am 
Аватар

:death: Ами аз имах и то женско–беше много зло към дъртите пенсии,никога не е яло чехли или обувки и обичаше само мен!

:twisted: И моето не усещаше страх–нападаше ,които му изглежда смотан или ако някой се заяжда

Последна промяна Vego на Пет Дек 02, 2011 11:22 am, променена общо 1 път
Reason: Без двойни постове, прочети правилата!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 12:35 pm 
Аватар

Necro'd <3

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 9:48 pm 
Аватар

Хаха цяла камара убийци на едно място :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 11, 2011 12:04 am 
Аватар

Изглеждат /и са/ злобни. Каквото щеше говорете. Не бих се доближила до такова куче по собствено желание. А ако има такова куче пуснато на свобода, естествено, че ще се ужася. И ще се зачудя къде е акъла на стопанина да го пуска така. Такива злоби трябва да се държат на каишка и с наморник. А ако стопаните искат да ги пускат на свобода - в гората или на някаква поляна там, далече от хора.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]