|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Bin-jip (2004) [K-Movie] на Kim Ki Duk Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 4:27 pm |
|
Felagund |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
ето това е един филм на Ким Ки Дук
невероятен филм ... това наричам кино изкуство
IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0423866/
User Rating: 7.8/10 (6,558 votes)
Also Known As:
3-Iron
Bin jib
Empty Houses
Directed by Ki-duk Kim
Writing credits Ki-duk Kim (written by)
Country: South Korea / Japan
Language: Korean
Genre: Drama / Romance
Awards: 6 wins & 4 nominations
http://koss.centrum-group.com/Index/-=NEW%20MOVIES%20[NO%20Subtitles]=-/3-Iron.Kim.Ki-Duk.2004
Plot Summary:
A young drifter enters strangers' houses - and lives - while owners are away. He spends a night or a day squatting in, repaying their unwitting hospitality by doing laundry or small repairs. His life changes when he runs into a beautiful woman in an affluent mansion who is ready to escape her unhappy, abusive marriage.
аз си го намерих на компютъра та нз дали върви перфектно и на какъв език са субтитрите
ама този филм и без субтитри може да се гледа като че ли ... диалог почти няма ... само мълчание
аз бих му дал оценка 9 от 10 ... заради разни леки издънки ... но поне не са сюжетни, ами в реализацията
то трудно биха били изпипани де
Ким Ки Дук е написал сценария за 1 месец, филма е сниман 16 дни и 10 още е отнело редактирането
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Bin-jip (2004) [K-Movie] на Kim Ki Duk Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 6:00 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Ето и един линк за резервен вариант - http://zamunda.net/details.php?id=35438
Felagund написа: Ким Ки Дук е написал сценария за 1 месец, филма е сниман 16 дни и 10 още е отнело редактирането Да, и освен това в една сцена от Time показват как главният герой работи по 3-Iron Бтв, не знам на друг правят ли му такова силно впечатление постерите на филмите на Ким Ки-док? (с О се пише, кофти английска транслитерация) На мен лично страшно ми въздействат! Не само на 3-iron, но и на Time, Samaria, Bad Guy и т.н. Имат не само предизвикателна визия, но и смислова връзка с идеята на филма, и послание....за разлика от много други просто добре (или недотам) изглеждащи плакати. Felagund написа: ама този филм и без субтитри може да се гледа като че ли ... диалог почти няма ... само мълчание Smile Мда, като в един друг филм, където главната героиня беше няма и именно това те кара да се замисляш повече върху смисъла на действията и малките жестове на героите, защото те са по-първични и честни от думите.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 17, 2007 4:12 am |
|
gotohelll |
|
|
|
ОМФК! незнаех че има тема тука за 'моито' филмче....
еи точно тос филм е супер важен за мене....не само шото ми беше парвия кореиски филм но и героите и символиката и цялата историа и пак циврих...баси чувствителния сам ......абе няма значение ко мисла аз филма е невероятен просто радвам се че тук има тема за него:)
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Bin-jip (2004) [K-Movie] на Kim Ki Duk Публикувано на: Чет Май 21, 2009 2:03 pm |
|
L_U_B_A_K_A_8_6 |
|
|
|
Sinyhe написа: Браво на Канал 1,чак не е за вярване даже.Сега ще ме караш да гледам програмата какво ще дават след това,но ме съмнява да е нещо ново или което не съм гледал Иначе филма е the best, от всички които съм гледал на Ким Ки Дук този ми е любимият,най-нетипичен и въздействащ.След това в личната ми негова класация май е Време (все още се чудя за края му,защо тази дето си направи операция се размина със себе си в началото и в края на филма преди и след операцията ). Да и аз се изненадах! Миналата седмица даваха Nobody knows което пак си е масивен филм!Нещо са се бъгнали явно, щото по Канал 1 не помна да съм гледал нещо стойностно!Тва е добре, няма да е зле да ги дават в по-достъпен час, смисъл мен 12 часа ми се пада обед, обаче другите хора тогава спят! Явно е било съвпадение, щото дръпнах програмата им за другата сряда и ще дават някакъв немски филм!
_________________ http://MaLuta.mondozoo.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|