|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Yuru Yuri [Лято 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 17, 2011 7:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Супер съм се изчанчил напоследък. Нищо не ме кефи, нищо не ми харесва...абе, аниме криза.
Вчера едно бъдещо аниме ме разочарова с педерастията си...и затова реших да компенсирам с малко юри и загледах Yuru Yuri.
Самият факт, че много ми хареса е доказателство за остра психоза и тотална морална деградация...псувайте ме, критикувайте ме, но абсолютно и окончателно съм пристрастен към тази простотийка.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yuru Yuri [Лято 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 6:49 pm |
velush |
|
|
werewolf_girl Цитат: това беше отвратително Що да е чак отвратително? Комедийка-ебавка в юри конвенците...лошо няма...(е, горе съм писал други неща, но мисля иронията ми беше очевидна). В смисъл...аре може да мине за тъпо и рециклажно...но чак отвратително?
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yuru Yuri [Лято 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 25, 2011 8:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: Самият факт, че много ми хареса е доказателство за остра психоза и тотална морална деградация...псувайте ме, критикувайте ме, но абсолютно и окончателно съм пристрастен към тази простотийка. С други думи ми препоръчваш да го почвам? Че бая прах събра откак го свалих xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yuru Yuri [Saga] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 03, 2012 12:03 pm |
velush |
|
|
Е пък те главните три не са много лесбийски настроени (за сега ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ). ТОШИНО КЙОКО-то залита по четвъртата от чиста отакувщина, а не от сексуални мераци. Четвъртата, като и ученическия съвет са главният източник на yuri в заглавието. Та не всички са "cute lil leasbians". Има и само "lil and cute". А ТОШИНО КЙОКО-то определено е "stupid and cute".
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yuru Yuri [Saga] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 03, 2012 12:20 pm |
velush |
|
|
Е, аз и на шега споря с теб ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Всъщност невъзможността за осъществяване на yuri мечтите и желанията на героините е най-смешното нещо в заглавието.
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yuru Yuri [Saga] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 06, 2012 11:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
След като анимето свърши, видях, че бача на Coalgirls е 1,23GB... успя да оправдае натрупания трафик. Не знам за изгубеното време, но поне трафика оправда Ненатоварваща се комедийка, ако някой горещ летен ден мозъка ти е прегрял, едно приятно занимание би било да се изгледа. Сега, през зимата ли? Е, остави го за лятото де...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|