|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 9:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 26, 2011 1:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16571_1353238857.jpg) |
M1sT1kaL |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Screw д трейнинг ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Чапа рулираше , от кога не съм чел толкова разпускащ и айляшки чаптър. Супер свежата глътка въздух. Ерза накрая ме разби " Lets ask them to join us ![=))](./images/smilies/=)).gif) " На мен мнооооого ми хареса филърчето
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 27, 2011 4:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Добре беше чаптърчето, отдавна не е имало такава доза фенсървис. Следващата арка ще видим "всичко и всички". Явно автора е подготвил нещо грандиозно, но точно това ми е единствения проблем с мангата - прекалено много станаха главните герои. Групичката от острова мисля, че е достатъчна, но сега и другите, които са станали по-силни през 7те години ще имат по-голяма роля, като Ромео например. Дрой и Джет и преди не ме радваха, а сега с промените съвсем. Имам лошото усещане, че няма да мога да се изкефя на никоя арка вече така, както на предишната...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 03, 2011 2:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Многот готин и забавен чаптър. Накрая като заговориха видях накъде отиват нещатата, ама не очаквах, че чак 3 месеца ще са се минали ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Да видим сега какво ще направят за 5 дни.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|