|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: ~Clazziquai~ [K-house/jazz/groove] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 3:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Тази група абсолютно я обожавам!!! ![:love:](./images/smilies/love.gif) Песните им са страшно зарибяващи, забиват ти се веднага в главата, но без да дразнят! Направо са мед за ухото! Безотказно средство за подобряване на настроението - трябва да ги препоръчват в аптеките вместо антидепресанти! ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Просто е задължително да чуете албума Instant Pig!!!
***********CLAZZIQUAI***********
Clazziquai [클래지콰이] (Classic+Jazz+Groove) е корейска fusion група, комбинираща различни жанрове, свързани с движението Shibuya-Kei, включващи electronica, acid jazz и house. Спечелват наградата на MNET KM Music Video Festival за O.S.T. Те са също така най-номинираната група на Korean Popular Music Award II(2회), печелейки в разделите “Artist of the Year” и “Best Pop”. Популярността на неконвенционалната им музика излиза извън границите на Корея, което води до подписването на договор с японска звукозаписна компания и съвместни проекти с японски артисти и групи, измежду които са Fantastic Plastic Machine и m-flo.
Info:
http://en.wikipedia.org/wiki/Clazziquai
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=37600044
Членове на групата:
--=Clazzi=-----=Horan=------=Alex=----
* DJ Clazzi (DJ 클래지, composing, mixing, producing) Истинско име: Kim Sung Hoon
* Horan Choi (호란, vocal)
* Alex Chu (알렉스, vocal)
* Christina Chu (크리스티나, guest vocal)
Discography:
Albums
----~Instant Pig~--------~Color Your Soul~---~Love Child of the Century~
Remix Albums
-------~ZBAM~-----------~Pinch Your Soul~--
Japanese Albums
----~Instant Pig~--------~Color Your Soul~--------~Love Mode~-----
# LINK #
-----------------------------
Love Child of the Century (поради проблем с дата.бг за момента е на отделен линк)
Последна промяна caprice06 на Чет Ное 08, 2007 4:11 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 11:44 am |
ukio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Имам клипа на Love mood. Много е добър. Както и песента.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Наистина супер са за слушане...страхото джазче ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Мерси за препоръката caprice06
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 14, 2007 4:27 pm |
caprice06 |
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Дам, ама аз лично се разочаровах нещо ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Както и да е, ще го кача след малко в датата
Instant Pig албумът си остава най-добрият им според мен ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) *припява си "After Love"*
Едит: Имам проблем с датата, затова качих албума в бгшеър, линкът е в първия пост
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 7:11 am |
caprice06 |
|
|
Прослушах новия албум преди ден-два, още е топъл-топъл^^ Само дето забравих да го кача xD Не знам къде ми е главата напоследък *сън, сън, иска съъъъън Т.Т *
Да си призная бях разочарована от този албум (на първо прослушване). То така бях и с третия, обаче после взе да ми допада. И все пак , колкото и да обичам музиката на тази група, последните им рилийси като че ли нямат толкова душа, колкото предишните. А точно това харесвам в "Клаззи", музиката им ми е като балсам за ухото и сърцето - просто ми носи щастие!^^ Обаче, новите им неща нещо не могат да ме touch-нат така.....и поради тази причина си цикля на старите (бтв, много съм зле в това отношение, харесам ли си нещо, заръфвам и не пускам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Та...какво щях да казвам...отнесох се нещо...а да! Развитието на музиката им ми напомня на "Енигма", чиито последни албуми просто са ми бозавки, все по-малко песни в тях ми харесват, да не говорим да ми станат любими! Докато първите им албуми бяха повече от страхотни, дори останаха като емблематични за тях. Когато някой каже "Енигма", в съзнанието на всеки изникват песните точно от тези албуми. Лошото в случая е, че това предполага липса на развитие. И се опасявам да не стане същото и с "Клаззи", би било наистина тъжно
Бтв, преди явно съм забравила да коментирам....клипчето на "Sweety" е много сладко, гледала съм го сигурно 9832469284 пъти!^^ Благодаря за ъплоуда, ukio!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 9:48 am |
ukio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Аз пък вчера качих клипа, без да прослушам албума и чак тогава се сетих за него. Дано да имам време да го чуя, защото техните песни ми действат толкова успокояващо.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|