|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 9:59 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Честито ново сайтче
Много добро е станало. ^^, Изпълва ми душата.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 9:44 am |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Мммм, няколко мнения по-нагоре, вече отговоих на този въпрос, ама айде пак!
Та желаежи да помогнат винаги са добре дошли! Можеш да кандидатсваш за членство в екипа от:
====> ТУК
====> и ТУК
Отговаряш на няколко въпроса и пращаш на пощата на екипа, даваме ти малък тест и воала, ако се справиш, ставаш част от екипа! Това ако искаш да ни помагаш в по-дългосрочен план!
Ако обаче искаш да помогнеш само за превода на някоя определена манга и след това да не се занимаваш много, много - на второто линкче, пише какво значи да си гост-преводач!
Други въпроси?
_________________ | 何を見てんだよ!美少年はかっこいいでしょ。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [SDC BG][БГ Група за превод на манга][Дискусии] Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 9:30 pm |
colditz |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 03, 2008 9:48 pm Мнения: 236 Местоположение: somewhere inside...
|
хмм токущо пратих 1 майлче,ма за връзка по добре ме търсете по скайп(ако съм одобрен де ) -"sarefis" че някой ми оспамва майла с разни лайна и може да изтрия отговора погрешка edit: май никой не чете форума и не си проверява майла...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [SDC BG][БГ Група за превод на манга][Дискусии] Публикувано на: Вто Авг 16, 2011 11:41 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Абе днес се опитах да се регистрирам във форума на SDC, но се оказа, че "кода от картинката" не се вижда... Опитах с 3 различни браузъра, но пак картинката с кода не се показа и така не мога да въведа кода, и да се регистрирам във форума.
Писах e-mail на администратора, но все пак съобщавам и тук, защото e-mail-ите се четат по-рядко.
Sad story... а така исках да се регистрирам във форума им...
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [SDC BG][БГ Група за превод на манга][Дискусии] Публикувано на: Вто Авг 30, 2011 4:17 pm |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Проблема е разрешен. Единият от под-стиловете на форума даваше грешки, затова го сменихме. Би трябвало сега да може да се регистрирате без проблем. Извиняваме се за причинените неудобства. cToTuHku написа: А имам едно въпросче: Това "SDC" абривиатура ли е и какво означава? Абревиатура е. Идва от името на най-първия проект на групата, мангата - Shinshi Doumei Cross. Пълната абревиатура е - SDC-BG.
_________________ | 何を見てんだよ!美少年はかっこいいでしょ。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [SDC BG][БГ Група за превод на манга][Дискусии] Публикувано на: Сря Ное 23, 2011 11:24 pm |
pomagaloblog |
|
|
|
как мога да се включа?
_________________ помагало
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|