Дата и час: Пет Фев 28, 2025 9:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link& Kamen rider OOO [J-drama]
МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 2:33 pm 
Аватар

Ами не баш, той си го взима xD ама ти ще го видиш. Тия грийдове и тяхната алчност, тцтц xDDD Ама аз все си мисля, че дори да си събере достатъчно от червените медали, ако напусне тялото на детектива, той ще умре =( Нали уж му поддържа живота по някакъв начин

МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 12:43 pm 
Аватар

Прогрес- 32 еп
Който чете, да си чете на своя отговорност :lol:
. . .
Та...
UNHOLY WUT? *in le shock* !!! Миналият Озу е бил цар? Анк е разделен? И УТФ, нов Грийд? Птеродактил?! Ейджи? xDDDDD Е, не, тамън си викам сега няма какво толкова да ме изненада и БАМ. xDDD Толкова ме израдва идеята за разделения "Анко" :lol: Знаех си, че е най-спешъл от Грийдовете по някакъв начин! Ама Озу-кингу много модерен бил за преди 800 години с тоя костюм, обаче., лъскав и флаши :lol: Имах някакво предчувствие, че Ейджи не е току-така решил да се жертва за всьо, що диша и мърда xD Много логично се наредиха нещата, запълниха се доста дупки. Преди се чудех защо не дават никакво инфо за миналото, семейството или причините на Ейджи да пътува, а сега стана ясно и защо е "изхвърлил" всичките си желания. Както се вика-"нЕма случайни неща" xDD Богаташко синче, добро по душа, което чувства, че не заслужава живота си и го посвещава в изкупване на някакви там грехове , мхм.. Кой не обича изтерзаните вътрешно герои с привидно лековата визия за живота? :3 fufu Очакваше се Крийпър-кукла-сдухльо-лейм-сан да се изниже по предателски гащи от компанията, но кой да предположи, че си гепил човека пълен сет на чисто нов, мощен Грийд и то какъв! xDDD Лилав Грийд на нищото! Ох, Годх. Тоя цар си е падал по фентъзита, усещам. xDD Естествено, Ейджи пак изиграва ролята на празно бурканче за бисквитки, но ми е чудно защо само няколко от медалите го ентърнаха и как тъй Сдухльото може да прави сам Грийдове на лилавите медали, щом повечето са В Ейджи?! И Казари кого имаше предвид, щом каза, че човек се превръща в Грийд? Сдухльо или Ейджи???? :o *гледа настървено свалящите се епизоди* Сега поне се изчисти въпросът защо ни показаха толкова рано червеното комбо, което въпреки мощното, ненормално лилаво, си ми остава вечен фаворит. QwQ Like srsly как да не харесаш това червено и нахакано пиле :lol: Ank fanclub <3

Едит: А, да! Май Гото-кун най-сетне ще си сбъдне мечтата за коланчето xDDD

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 6:52 pm 

Аз съм на 26и. Тъкмо се появи новият Анк, за когото си мисля, че е създаден от г-н Сладкар. Този човек е истинско бебе, което си прави експеримени на чужд гръб.
За червеното комбо няма две мнения. Страшно е, особено на фона на песента на Шу и Миура.
Синьото ми напомня на Ultramen.
Интересна ще е историята на Ейджи. Чакам я с нетърпение Не се учудвам, че е бил крал. Подобни идеи залагат и други райдърски поредици (ще видиш в Кива е нещо такова - бойците се явяват наполовина чудовища и затова успяват да им се противопоставят).
Ресторантът става все по-любопитно място. Всеки път измислят фантастични облекла за сервитьорите, а на Гото-кун му отива във всички превъплъщения.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 10:05 pm 
Аватар

Лелелеле, Ува, холи хек :shock: Как можа да ги възроди?!!!! Сега силите пак се разпиляват <.> То ми беше чудно, защо Ува така се запокити с колекцията на cell медали, ама не очаквах да го направи :huff: Тоя пък... =_= oh godh Поне ми е ясно вече как така Сдухльото прави ямита, не бях разбрала, че останалите са в него <.> и сега съвсем се втаса работата. Детективът се събуди, Дате-сан сигурно ще гушне букета (, което силно се надявам да не стане, защото започна да ми допада, но има логика да стане, защото така Гото най-сетне ще се почувства готов да стане Birth :roll: ) А ми е толкова жал за Анк-чан TT_TT, като го видях-някаква печално трепереща лъскава ръчичка под дъжда how sad is this , направо ти иде да си го вземеш вкъщи :lol:
Не че много напреднах, но не се въздържах да не коментирам xD''' => [ с преполовен 36ти еп]

Имам някакви смътни предположения, че накрая Сдухльото ще- не ще ще се окаже близо до Ейджи и останалите медали ще го ентърнат, което ще означава , предполагам, пълното му превръщане в птеродактило-еднорого-нещо си Грийд. :o Оф, ама ме е яд, че се върнаха другите xDD Харесваше си ми без тях *sigh* like кой, по ягодите, се нуждае от глупава горила и надута акула xD

Последна промяна PartyMonster на Съб Ное 19, 2011 2:23 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 10:16 am 

Днес си имаме нов пълнолетен рожденик. Не знам, как се е справил с ролята на Фуджи в Тенимю, но тук образа на Казари наистина му подхожда.
Otanjoubi omedetou, Taito!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 12:04 am 
Аватар

СВЪРШИ. :shock: :shock: :shock: Не мога да повярвам, че го свърших. Не мога да повярвам, че се зарибих. Не мога да повярвам колко ги заобичах героите. Не е за вярване колко фейк-пластмасово-супер странно е цялото нещо и въпреки всичко ме прочувства накрая! WTF is happening here :shock:
И обичам Анк!!!!!!!!!!!!...Толкова мъчно ми стана, когато му се счупи и последния медал, а той помогна на Ейджи и беше до него до последно! Исках да се превърне в човек, ффс, защо не го направиха тия гадни сценаристи!!!!! През цялото време, докато Ейджи се превръщаше в Грийд и еволюираше, просто бях лайк SO DAMN COOL!!! Цялата тая уморителна вечна интрига на лоши-добри, сменящи страни, нови идеи, нови унищожени, нови възродено, хем ме дразнеше, хем ме караше с още по-голям интерес и нетърпение да продължавам да гледам. Мезол и Гамел, че дори и тоя пъзльо-бъзльо Ува, знаех си, че ще си минат през сериите като декор. Казари- алчността и лицемерието не през носа, ми през кривото гърло му излязоха! На ти гадно биши! Гото-кун стана много готин, откакто пое отговорността на Birth 1, да не повярваш чак как едно коланче толкова ще му промени стила на обличане! :lol: Сцените със Сатонака бяха безценни, добре се посмях между битките! Birth 2- нищо впечатляващо, само няк'ви си там червени чертички =C Барем дизайнът на костюма да го бяха оепикчили :lol:
Бях толкова разочарована, когато Дате-сан уж ги предаде и уж умря, но всичко си се оправи в духа на джапонайзен историите с добър преход към щастливия край. Ама защо, по ягодите, по гащите, по медалите, по сладоледите трябваше да умре Анк?!?! Толкова touching бяха сцените на осъзнаването му и жертвата му! И ЧЕРВЕНОТО КОМБО. Знаех си, че ще се окаже най-важното накрая, най-най-най-най-най! Още по-гадно ми стана, щом тръгнаха финалните сцени с музиката и дадоха скитащия ни Ейджи, следван от нещо, което не разбрах какво ще да е, но предполагам духа на Анк? Защо не се превърна в човек, МНГХХХХ! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: Така е толкова мило и тъжно, че ще го пази и следва винаги, но толкова незадоволително!!!!!!!!
Финалната битка не ми хареса чак толкова, очаквах някак нещо по-различно, но и така се получи :? . Маки на шампоан! Пуу, ненормалника му мазен! Да го беше убил Анк навреме :roll: или Откачена-торта-сан да беше предвидил, че ще се окаже с гадни, апокалиптични, мръсни, лилави предателски гащи >_>
ГРХ.
Ениуей, има още толкова много детайли, които мога да коментирам, но просто няма! Оставям най-ярките си финални впечатления и мога да кажа едно със сигурност- беше страхотно! Първият ми завършен напълно Камен Райдър, който се оказа истински добър избор. Героите, актьорите, историята са страхотни! Музиката е приятна, действието е интересно, обратите-също, ала над всичко стоят героите и точка. Толкова интересни и истински герои! Драмата е най-смешното, нелогично и пластмасово нещо на света, но е страхотна . :lol:

Само се чудя- филми има ли по същата история? Ако да-къде мога да ги намеря? :o

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 1:09 am 

Знаех си, че ще го завършиш преди мен. Аз днес гледах 34-и. Удивлявам се, как започнаха да развиват нещата на ново ниво, за да задържат интереса в следващите епизоди.
Филми май ще има. Рекламираха ги по време на сериите. Там обикновено включват и стари герои от предходните райдъри и вероятно ще видим Ден-о, W и ООО в едно.
Уверявам те, че и останалите поредици са не по-малко интересни. Аз имам наблюдения върху сериите от Кабуто насам. Ден-о и W много ме разчувстваха. Ревах като дете на тях, при все, че притежаваха хумор в същите количества като ООО. Подозирам, че и тук ще пусна някоя сълза за Анк. Миура го признавам като актьор. Напоследък прави и доста роли в театъра и вероятно ще погедна, как се справя там.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 2:40 pm 

И аз финиширах успешно. Сега осъзнавам, че умишлено го бавех във времето, просто защото не исках да свършва.
Знаех, какво ще се случи с Анк и въпреки всичко, отново изпитах онази необяснима тъга, когато изчезна. Защо винаги става така? Разчувстват ме до дъното на душата. Тези серии, които би трябвало да са предтазначени за деца, имат подобен ефект върху мен.
Дате-сан ме изненада. Това, което се случи с него беше наистина удивително. Оказа се, че той е бил нает за треньор и наставник на Гото-кун, който от своя страна се оказа прилежен ученик.
Най-много ме впечатли Сатонака. Тя стоеше като отвеян образ някъде встрани от събитията, но когато се включи в техния вихър, си пасна на мястото перфектно. Ал, добре си я преценила още в началото.
Стори ми се, че този път райдърите бяха по-малко от обикновено. Но от друга страна, ако вземем Анк, сам по себе си, той запълваше цялата картина на екрана. Толкова изчерпателен беше във всяко едно отношение. Миура имаше умопомрачително излъчване тук. По-късно ще добавя снимки. Намерих страхотни фотоси на Анк.
Гостите също се брояха на пръсти. И при това положение, сценаристи и режисьори успяха на направят толкова силна поредица.
Хареса ми, как свърши. Хареса ми и това, че възродиха останалите чудовища. Дори ми беше тъжно, когато им пречупваха core-медалите и те се изпаряваха. Допаднаха ми идеите, които прокрадваха през цялото време. Получи се една философска поредица.
Сладкарят се оказа пълна противоположност на Маки ("Доктаа но бойя" - Мезол ме разби с това обръщение). За разлика от него, той е искал да възроди света на ново ниво. Затова постоянно повтаряше "Субараший! Happy birthday!"

Така-Тора-Бата! Татоба-Татоба-Татоба! - тази фраза ми звучеше абсурдно в началото, но сега си я повтарям непрестанно. Заразителна е.
Спирам дотук, понеже усещам, как Анк започва да се вселява в мислите ми и не знам, какви ще ги напиша, ако продължа.

П.П. Рюки се появи във финалните кадри само за секунда, за да послужи ликът му като превю към следващата райдърска поредица.

В тракера на ТвНихон има филми, но не е сигурно, че са най-новите.
Какво стана с фангаярите?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 1:02 pm 
Аватар

ukio написа:
Окаери!
Липсваше ми доброто старо време, когато райдърските теми имаха прилично количество посотве.

Дам, тогава поне пишехме 4-5има човека и беше весело :lol:

ukio написа:
Новите попълнения на Д-бойс са таланти и половина. Ако Тайто те е впечатлил, виж какви ги върши Ямада Юки в Гокайджърската поредица. Иначе аз очаквам до финала един качествен бой между Казари и Ууа, за да му покаже Ямада Юске, кой е семпай и кой - коухай.
П.П. Няма теми за Fourze и Гаро 2. Ако ги следиш, давай. Аз трябва да ги видя, преди да пиша за тях, но ми е рано, особено за Fourze.

Ямада Юки не е ли от Д2? Аз наскоро гледах Хару Доки и там го бяха сложили при Д2 децата, вместо при Д-Бойс.. той е малък още за Д-Бойс ми се струва :lol: Иначе, готино е хлапето, спор няма! На външен вид ми прилича на нещо средно м/у Ясука Сайто и Шота Матсуда. XD Иииии, my bad, забравих, че и Uva беше от Д-Бойс ^^;;

ПП: Форзе го гледам (чат-пат XD), но то и да направя тема, ще си пиша само аз вътре явно :lol:

ПП2: PartyMonster, добре дошла в нашите редици, винаги е добре, като има и някой друг, който да гледа току! ^_~

МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 3:48 pm 

При Д2 е, наистина, но те също са част от Д-бойс. Освен това, Ямада Юки е по-голям от Тайто, Усуи и Рюки.
Него го гледах на прослушването за D-Date и той се представи великолепно там, дори по-добре от Арата.
И аз сигурно ще подхвана Форз, но да излязат повече серии.
П.П. Надявам се, че имаш нова информация за Д-бойс. Ще се побъркам заради Юичи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2011 2:02 am 
Аватар

Като ви чета коментарите и се чувствам тотално непросветена в света на японския шоубизнез. Нищо, че съм изгледала няколко драми, имената нищо не ми говорят /повечето xDDD/! this sux xDD Май трябва да си открадна от вас някой за Сенсей в тая област :lol:
Укио-сан, като ти прочетох коментара и ми се прииска наново да започна поредицата! Анк и Ейджи ми липсват със странния, зарибяващ начин, по който толкова си отиваха и допълваха на екрана QwQ Наистина и аз споделям тъгата, че свърши! Иначе съм на 44 еп на Кива и съвсем скоро ще завърша официално и втората си райдърска поредица, която мога да кажа, че е не по-малко интересна и оригинална! / Пък и да не споменавам каква слабост развих към тия набъкани Икемени в каста, да се чуди човек кой по-напред да зяпа :lol: :lol:(Разбира се Уатару с тая смъртоносно чаровна усмивка и Тайга са на върха OwOb Баш са си братя-бишита.) /Пълна мистерия за мен е как успяват да сътворят така различни истории, с различни герои, без да се повтарят непрекъснато, въпреки общата идея за маскираните супермени O>O То наистина-уж за деца, ама толкова хубаво представят персонажи, драми, взаимоотношения и поуки, че направо ти засмуква свободното време като прахосмукачка xDDD
А и Aerith, благодаря ти !! ^w^ Мога да кажа, че е доста приятно в тия редици xP.
Та...в интерес на истината ми се гледа още. Укио-сан, ти спомена няколко заглавия, но кое бихте ми препоръчали за поредно? Някое с готина история и страхотни герои o.o И в името на всички ягоди по света xD, нека да не е Decade, защото това беше първия райдърски епизод, свален на компютъра ми, който още наполовината ме накара да изпадна в дълбоко душевно отрицание на поредиците :lol: Беше толкова объркано!!!! Едва по-късно открих Кива и разбрах каква била работата с юбилейното издание, натъпкано с всички пластмасови герои отпреди няколко години xDD На Форз му четох резюмето, ама нещо много съмнително ми се вижда. Градски легенди за минали райдъри? * потръпва при спомена за Decade* Пък и цяла група райдъри-ученици, утф? o.O Мен си ми харесва най-много, когато един е специалния и най-главния в цялата работа, а не хиляда и петстотин равностойни. / не че това ми пречеше, да си зяпам пауър рейнджърс по фокс кидс едно време, ест xDDDDD/

МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2011 4:10 am 
Аватар
*

Не мисля да го гледам, но коментарите на Партито са ми достатъчно интересни. : D She's interestingly amused

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2011 2:29 pm 

Когато решат да правят нова версия на Хана кими, знаят откъде да си попълват икеменския състав.
Японските Пауър рейнджърс привличат със същото количество икемени, както и райдърските поредици, но според мен са по-слаби като сценарии. Наистина са насочени към по-малката аудитория. Ние точно новата им версия имахме предвид като си говорехме с Аерит. Ямада Юки участва там. А талантите от Д-бойс, за които често споменаваме, са известни най-вече на театралната сцена и в токусацу/сентай сериите. Затова не са толкова познати на широката публика. Иначе в Япония хората се избиват да гледат мюзикъли с тях.
Ех, с Кива, мисля, че ще изпиташ по-различни емоции на финала, но пак не гарантирам, че няма да ти липсват героите. Все още, като се сетя за физионимиите на Отоя, ме избива на смях (а той и Наго пееха в една група преди време).
Можеш да погледнеш новата музикална група на Сето - позитивна и приятна за слушане - D-Date (има тяхна тема в музикалния раздел).
Ако тръгнеш да четеш постовете ми в Дикейд, ще видиш, че и на мен ми е било изключително трудно през първите няколко епизода, докато навляза в историите, но след това става супер интересно. Още повече, сценарият набляга на старите райдъри, но новите си остават главни герои, които се оказват много различни като характери от предходните персонажи.
За следваща поредица мога да ти препоръчам Ден-О. Аз започнах с него и той заема централно място сред изгледаните от мен подобни серии. Уникалното тук е това, че можем да видим главното действащо лице в най-разнолики образи. При Ден-о също няма кой знае колко много райдъри, но се оказва, че двама са напълно достатъчни, за да завземат мислите на зрителя.
И нещо много смешно - по време на една среща на Сато Такеру с фенове, които са били основно деца, едно от тях се провикнало от публиката с думите: "Sato-san, henshin shite, kudasai!" Как да не му се прииска на човек реална трансформация, при толкава убедителни серии?!

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 22, 2011 10:08 am 

Изображение

Изображение
Изображение

Ето мислите на Шу по отношение на каста след края на снимките - http://henshinjustice.com/2011/08/03/sh ... p-july-31/

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]