|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 3:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 11:43 pm |
ukio |
|
|
|
Честит рожден ден, Yuuto!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamen Rider Den-O [J-Drama,Tokusatsu] Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 7:05 pm |
|
PartyMonster |
|
|
|
И защото ми е кеф, вадя прашни теми от дълбините на канала в анимес Първо, който го е гледал и не му се четат постове, родени от моя процес на гледане, негов си проблем , защото именно това възнамерявам да правя в идните седмици and I don't ca-ca-ca-care *прави онова CL-ско движение с ръката* [това хората запознати с к-поп ще си го представят даже с музикален фон ] * *ahem, srs face* Първо искам да благодаря на Укио-сан, че е една от няколкото ултра полезни личности в тоя форум и ми го "развя" като идея xDDDD Отнесох се с дълбок скептицизъм, но и голяма доза доверие, пък все още съм на ръба между "яко е" и " не става"...е, ще го видим тоя сериал с БДЖ от бъдещето xDDD Прогресът ми е 3еп. Първите два бях лайк Защо, по розовите кафета, главният герой е плужкостиско и говори с тоя дразнещ тон- тип хленчещо момиченце в рокличка o.O Сестрата хубав бизнес върти с тия мъже ( wait wut, това не прозвуча правилно o.o''' Поне изгледалите го ще разберат xDDDD) Хана е супер приятна, не е истина =o Интересно ми е защо се е хванала да помага срещу Имаджините и от кое време е. Пък пак се мярка странен дърт шеф и пак има странни навици с храна...тия сценаристи са кулинари под прикритие, срсли. И Момо....бе печен пластмасов човечец е qwq Тук ще има хубаво приятелство, надушвам го. Не мога да кажа, че ме е зарибило особено, всъщност-изобщо не ме е за сега Бях на ей толкова да го дропя, но Синьо-кун спаси положението! Леле, умрях като си пускаше чара в болницата xDDDD Не можах да го позная главния! Прическата и очилата му извадиха икеменското на n-та степен, дори си затворих очите за потресаващата му усмивка тип "български пътища преди ремонт" Бе хубаво е момчето, ама джапонайзен талантите, като стават актьори, защо не си оправят и зъбите, а не човек да се чуди сериал ли гледа или дискавъри по тема "захапка на акула" (<= тук малко преовиличавам, но ги има и такива идоли =| scary shit) Как и да е, Синьо-кун~~~ =w= Не беше особено съдържателен първи пост по темата but oh well xD * пуска си следващия еп* Едит: А! Зелената шота от Кива и тук се мярна OwO Бас държа , че е от онази група -нещо си jump? o.o Да земат на детето да му дадат главна роля в някоя поредица,тцтц >.>
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamen Rider Den-O [J-Drama,Tokusatsu] Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 8:24 pm |
ukio |
|
|
|
Ти сериозно си решила да правиш райдърски маратони. Скептицизмът и при мен е водещ, преди да започна дадено заглавие, само че аз прибавям към него щипка надежда и нещата се подреждат след това. Не е лесно за отрицателно време да забравиш предходните герои и директно да приемеш новите лица. Още си в началото. Тепърва ще става интересно (поне се надявам, когато Юто се появи, да си по-благосклонна към него!). Сато Такеру може да не е класически пример за икемен, но със сигурност е извънземен. Има талант детето и дава всичко от себе си, за да го развива. Хана-чан е много полезен образ в историята, въпреки по-нататъчните решения, които вземат за героинята й. Не изпускай от поглед сестрата на Рьо-чан. Тя е разковничето към сюжета.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Kamen Rider Den-O [J-Drama,Tokusatsu] Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 11:44 pm |
ukio |
|
|
|
Зелената шота от Кива - подсети ме, кой беше това?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|