|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Ное 12, 2011 7:34 pm |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Нещо такова да ми препоръча някой: Цитат: I'm looking for a manga with a female main character. The genre should be seinen and/or shonen with some romance involving the female main character (it would be even cooler if the guy was a rival or something XD), however the romance is something that gradually develops and not the "lovey-dovey" kind <.<. Also, it would be great if she develops/becomes stronger mentally and physically as the story progresses with some emotional scenes >.<. I don't mind if its mature or if it has fanservice (as long as it doesnt get overboard >.>). I really like detailed, darly-shaded art, but I will go for any if the manga is really good ^_^. Fantasy and supernatural elements would be good, but realistic would be fine ^^. It can be gender bender or not- doesn't matter ^^. Gore/blood/violence/fighting is awesome too! the more the merrier haha XD.
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Ное 14, 2011 4:31 pm |
niko1996 |
|
|
|
Някои има ли идея каде мога да намеря Bleach: Official Character Book 3 намерих го на японски ама на английски никаде не го видях П.П.Благодаря предварително
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Ное 14, 2011 11:46 pm |
niko1996 |
|
|
|
сори за грешката и благодаря много
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|