|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 28, 2011 12:29 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Според мен Луфи ще се бие срещу още някой, досега в тази арка не се е изпотил в бой. Може и блатния тип да е, онзи е някакъв хитър и търсещ слава, като нищо ще се опита да го изненада в гръб или нещо от сорта.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 02, 2011 3:32 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мдаам хареса ми слонския gatling, явно тези по-подробни странички затрудняват Ода и асистентите му. Ами ще почакаме 2 седмици до следващия чап., хванали сме се на хорото.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Ное 06, 2011 7:30 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
SBS Question: Odacchi sensei!! Hear me out!! Please draw the 7 Shichibukai who made Luffy and Whitebeard suffer two years ago in the battle at Marineford as kids!! P.N. Harada Yutaka Oda: Yeah. Sure-. Now I wonder how they look two years later~~. These are the ones that were in the Shichibukai at the time before the war actually began. (From left to right, top to bottom. Row One: Jinbe, Dracule Mihawk, Gekko Moriah. Row Two: Boa Hancock, Sir Crocodile (former Shichibukai), Bartholomew Kuma. Row Three: Donquixote Doflamingo, Marshall D. Teach.) taught it might be interesting for someone И май пропадат теориите че Крокодайл е бил жена (тайната на Иванков).
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 11, 2011 7:56 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ха, Дофламинго радва (май единствения момент, в който съм му се кефел ).
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 16, 2011 11:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Най-сетне и аз да съм доволен, че ОП е бил в почивка миналата седмица! Чакането напълно си заслужаваше, динамичен чап с нови нещица и шоненски арт!
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 16, 2011 11:18 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Главата ми дойде прекалено кратка След 1 седмица почивка Нещо пак не ми хареса много много ама ще се прочете пак и тогава ще видя. Остана шефа само и Луфи да свършват в следващата глава и още 1-2 и в новия свят или поне да приключи тази арка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 16, 2011 11:33 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Брук адски много ме изкефи в този чап, както и физиономиите на Нами и Робин при вида на новото оръжие на Франки. Иначе и на мен ми се стори доста кратък, но за сметка на това имаше доста двойни страници.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|