|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 06, 2007 9:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1680_1304973611.png) |
BloodAngelAira |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Ico написа: Момичетата от форума ROX THE HOUSE ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
дам съгласен съм,за мен едно по-специално ама ще си мълча ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 06, 2007 11:13 pm |
enx |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 24, 2006 10:16 pm Мнения: 164 Местоположение: sf
|
На форумни не съм идвал, не познавам лично никоя от тях което смятам за голяма загуба. Имайки предвид снимки от галерията, смея да твърдя че има някои доста странни<в добрия смисъл на думата> индивиди ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но не може да се даде цялостна обобщаваща оценка за тях
А като характер -> поне аз съм на мнението, че хора с разностранни интереси, не-придържащи се към стереотипите, са доста приятни, ако мога така да се изразя - интересни ии..като цяло хора с които по цял ден можеш да говориш за нещо.
_________________ "I vote we frag this commander."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 06, 2007 11:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2046.jpg) |
Felagund |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
IvanTheChemist написа: As I said в другата тема... Ами коментара ми, за съжаление, не може да бъде категоричен. Има доста симпатични момичета, не толкова симпатични момичета и момичета които ме плашат ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) . Но като цяло преобладават първите или иначе казано малките сладки баки ^^. Пропуснах да кажа, че разделям момичетата, не САМО по външен вид. Има просто прекалено много яой фенки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
То тва хубаво, ама не съм сигурен кои точно преобладават.
Аааа и бех забравил за тия яой фенките ... срам и позор ... как може такива хора да има като тях
sick
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 06, 2007 11:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Felagund написа: IvanTheChemist написа: As I said в другата тема... Ами коментара ми, за съжаление, не може да бъде категоричен. Има доста симпатични момичета, не толкова симпатични момичета и момичета които ме плашат ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) . Но като цяло преобладават първите или иначе казано малките сладки баки ^^. Пропуснах да кажа, че разделям момичетата, не САМО по външен вид. Има просто прекалено много яой фенки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . То тва хубаво, ама не съм сигурен кои точно преобладават. Аааа и бех забравил за тия яой фенките ... срам и позор ... как може такива хора да има като тях sick
U are not the only Chosen one who is allowed to watch yaoi u know!
Let the others have a shot at it too.
faggot
иначе сериозно
какво ти пречат
вярно е че си дришлио на 14 годинки ма тва не ти позволява да правиш такива изказвания
и аз се кефа на лолита ма кво ?
ще кажеш "Как може да има такива хора"
еми има такаче ходи да си задаваш тъпите въпроси другаде и да се чудиш
невиждам причината поради която да занимаваш целия форум с твойте тесни разбирания
GTFO
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 9:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2046.jpg) |
Felagund |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
охо
мда явно иронията беше прекалено тънка
то това беше предназначено за няколко момичета, които познавам и шега, ноооо нищо ... големия злобен KnX трябваше да пробва да ме нахрани
в същност не съм на 14 ами на 10 ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
още съм много малък да си падам по момичета явно
а тия дето гледат лоли са не по-малко извратени по мое мнение
баааахти хората
не бе сериозно - има няколко прилични(момичета, а не педофили, гледащи лоли), но болшинството не ме радват
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 10:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
KnX написа: Felagund написа: IvanTheChemist написа: ... ... ...
They're not dead, where's the fun?
Добре де, айде са и сериозно:
Усаги, ако се счита от този форум, има уважението ми.
Останалите момичета са добри момичета, с фетиш по плетене на дълги мъжки коси и повтаряне на заучени фрази от анимета. (При систематично повтаряне на тези действия, почват да дразнят.) Иначе са веселки.
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 7:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
KnX написа: Felagund написа: IvanTheChemist написа: ... ... ...
KnX тук просто си се заяждаш и обиждаш, незнаеки и ти за какво. Ти ако искаш се кефи на педофилия, педалия, зоофилия и некрофилия. Ние тук обсъждаме момичета. Ако се чувстваш такова по душа и си засегнат от нечий пост просто си кажи.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17_1231792605.jpg) |
Mao |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 6:34 pm Мнения: 513 Местоположение: Higher ... where blind men see ...
|
o7ka4en1a написа: ами без да се обиждат момичетата... ама засега никое момиче не ми е фанало окото ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
И ти без да се обиждаш, не хващаш нашите^^ Поне моето де .. ;D
Иначе, като цяло не мога да кажа ... има печени, пържени, варени ;0) Тези, които ме кефят съм им го показала ... даже бих казала, че съм намерила доста близки приятелки сред тях ^^
_________________ 4ever & ever, baby ;*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 1:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=63.jpg) |
Crap |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Mao написа: Тези, които ме кефят съм им го показала ... даже бих казала, че съм намерила доста близки приятелки сред тях ^^
me ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|