|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Сря Окт 05, 2011 7:07 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Такаа,издирвам една манга.Обаче помня само няколко нещо от него: 1)По едно време,действието се развиваше на някакъв фестивал.Имаше младежи(не знам дали бяха момчета или мъже-не помня вече)с препаски(като на сумистите)и какво стана по едно време,дойдоха някакви момичета и се почна мощен секс.Забравих да спомена-младежите носеха някаква носилка,а на носилката май имаше някакъв дядка.(много описателно,нали?) 2)Първата история се развиваше в едно кафе.Едната сервитьорка направи нещо,че някакъв си го пъхна в питка за хот дог,сложи му кетчуп отгоре и я накара да лапа. Съжалявам,че не съм много описателен,но само това си спомням.Моля ви,помогнете. Ако не се лъжа беше китайска,но мога да дам сайта,в който съм я чел.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Нед Окт 30, 2011 5:56 pm |
FeVerX |
|
|
|
Някой може ли да ми препоръча някой по - нов tentacle hentai защото повечето от старите съм ги гледал. По възможност не цензуриран.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|