|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 14, 2011 8:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15696_1296806442.jpg) |
spearkorn |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 10:39 am Мнения: 15 Местоположение: София - Свобода
|
Дано си струва - последните 3 продължения на Kuroshitsuji, Дарка/овите стават/ и Toaru Majutsu no Index хич не ми допаднаха. Относто Last Exile - първия, имам 720 BD Raw и скоро, като ми остане време мога да го пипна и да го кача в тракера заедно с Градината на грешниците. п.с Как може на първия сезон нито една група или фен да не е напраил БГ субтитри - СРАМОТА ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ако все пак има пратете ми ги на пощата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) и пишете за кой са благодарностите.
_________________ And in those days shall man seek death, and shall not find it; and shall desire to die, and death shall flee from them. - BOOK OF REVELATION -
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 18, 2011 5:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
I like it, i like it, i like it ![:dance:](./images/smilies/icon_eusa_dance.gif) Но вярно, че героите са малко по-клиширани отколкото в първата част. Не ми е проблем.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 18, 2011 8:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Dio!!! Готин първи еп беше,конфликт вече налице.CG е добро,музиката също,нямам оплаквания,освен че Фам е точно това,което очаквах...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 11:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Изгледах първи епизод на Last Exile: Ginyoku no Fam. Първото ми впечатление - още от същото. Пак имаме безкрайно нелогични герои - сополиви момиченца пирати и принцеси в беда, които се доверяват безусловно на непознати в момент на голяма криза. Дизайнът, обкръжаващият свят и анимациите пак са безумно красиви. Основната ми критика към оригиналният Last Exile беше към неадекватните герои, странните им решения/действия, както и към елементарните политически отношения между враждуващите страни. В Ginyoku no Fam летвата на лудостта е вдигната още по-високо. Главният каст са все малки момиченца ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) . Няма нищо лошо в това протагонистите да са деца от предучилищна до гимназиална възраст, на които съдбата е отредила да се борят с непреодолими трудности, които биха затруднили доста по-опитни възрастни. Всъщност това е прекрасна обстановка за качествена драма. Само дето тези трудности въобще не се отразяват на героите. Няма я депресията, психозата и умората. Въпросните хлапета са по-енергични, по-ведри, по-чисти и по-ярко облечени дори от тези в типичната училищна комедия. Как така? И как в заглавие, което има претенциите да е качествено, дълбоко и въздействащо.? В Ginyoku no Fam видях още едно отрицателно качество - най-омразното ми от Last Exile същество...Dio. Shock-desu ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Както и да е. Засега ще го следя само заради картинките.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 10:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15696_1296806442.jpg) |
spearkorn |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 10:39 am Мнения: 15 Местоположение: София - Свобода
|
Много добре казано velush - само да добавя, че този път ван-шипа ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) на сополите е наистина смехотворен/в първия поне изглеждаше реалистично, докато тук е само смешен. Вездесъщите пирати размазващи армада създадена с цел тотална доминация и окупация на страна ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Поредните клише след клише а и тоя с препаската на окото/напомни ми за трагедията 11 очи мухаха а и като последно за сега... незнам защо но ми напомня на DABEST"-а Шангрила и бесния сопол с бумеранга. п.с И Оп-а и Енд-а не струват
_________________ And in those days shall man seek death, and shall not find it; and shall desire to die, and death shall flee from them. - BOOK OF REVELATION -
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 23, 2011 8:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Аууууу липсваше ми това Аниме... Нямам търпение да се появят Tatiana и Alvis (а ако се появи и Claus ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 05, 2011 10:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Можеше и по-зле да е. Много по-зле. ![Изображение](http://pics.data.bg/storage/pics/2432827/34086/fed566569e69200e80879f6b8a4787f4_610x0.jpg) Сега си струва най-малкото заради Фам и още Дио, за тези, на които е липсвал <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 11:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
+1 за Claus. Не беше лош сезонът като цяло(CG,OST),но откъм главен герой Като я нямаше Fam в предпоследният еп почти през цялото време беше доста добре.Както и да е,I got my Last Exile fix,time to move on...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Last Exile: Ginyoku no Fam (Есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 09, 2012 11:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
bloodhunterr написа: Claus >> Fam във всяко отношение Няма никъде толкова безмислена война с толкова малоумни лидери... И ако Фам накрая беше спечелила купата щеше да ми стане лошо... Израдвах се като видях, че даже не се е класирала в челната 3ка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Защо Дио обаче го дисквалифицираха? Щото е сам? Нот феър!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|