^И аз да ти кажа нищо не разбрах. И тъй де, ако до 2-3 чапа не вземе да се случи нещо, ще има дроп. И плюс това историите на фулбрингърите Кубо май си ги е смукал от пръстите. Как може толкова зле да стане. Като не е имал идеи, да я беше приключил преди 40-50 чаптъра, бас държа, че повечето щяха да са що-годе доволни от завършека.
Пак нищо интересно в тоя чаптър , изобщо неща да знам за миналото на тея помяри кфо само влачи с простотий . Даже и не помна кфо правеще тая Рирука като те шибне така като Рукия накрая само за тфа се чуда иначе чаптъра в канала , за нищо не става само дето ми загуби 2-те минути които му отделих .
Последната глава е пълна боза ...ту миналото на единия, ту на другия. Иначе е яко, че се вясна първия "Substitute Shinigami" сега поне между него и Ичиго може да стане добра битка ама после как ще продължи мангата си остава загадка...
Аз само едно не мога да разбера от всички мрънкащи - защо за една толкова тъпа манга трябва през месец да рестартирам темата, която е по-четена, посещавана и писана отколкото темите на десетки други много по-готини манги? ... стига с тоя мазохизъм
Защото е по-лесно да намираш кусури на едно нещо, отколкото постоянно да пишеш колко яка била тази и тази манга. Пък и в крайна сметка нали затова е темата?
Мен чаптара ме изкефи. Някак си ми напомня на стария блийч. Ако миналото им беше по съсредоточено, а не на персонаж по 2 страници щеше да е по добре. Но като цяло беше добре направен. Следващият ще видим кв става с Бякуя и Тсишикима.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения