|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 8:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 5:37 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
мен ме съмнява, че ако ще правят фийлъри ще бъдат относно Зереф и Ултеар... п.п. само на мен ли ми се стори или в мангата много бързо прескочиха битката с ...
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Сря Ное 02, 2011 11:06 pm |
|
Misa-chan |
|
|
|
hjdidowwr написа: Абе само на мен ли ми се струва, че нещо епизодите много бързо настигнаха мангата(което е яко 100 епизода без филъри)? След като свърши тая арка или ще има яко филъри или ще спрът анимето, което ще е гадно. Понякога имам чувството,че искате филъри вместо да се радвате,че не е боза като наруто и блийч вие се чудите кога ще почнат да съсипват анимето !! Освен това филърите на фейри тейл не са дълги,досадни и нетърпими...напротив забавни са и не с прецакан арт колкото да мине за епизод.!!
_________________ So trust me Trust me trust me... ...YEAH...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Сря Ное 02, 2011 11:28 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хах, не съм гледал анимето от 10 епизода насам, ама няма как да не се намеся. Бози като Наруто и Блийч, лолз. Само да ти кажа, че аниме адаптациите на Наруто и Блийч са многоооо по-добри от тази на Фейри Тейл. Вярно, имат филъри, но това се дължи на факта, че аниме продукциите настигат мангата. Te не правят филъри ей така, просто за спорта... Вариантите при настигане на мангата са два - или филъри, или прекратяване за определен период от време. А както гледам, май при Фейри Тейл ще е 2-рият вариант. Между другото и измежду филърите има добри попадения, особено в тези на Блийч. Прецакан арт викаш?! Ми да ти кажа арта на ФТ е много по-прецакан като цяло И може би най-слабата страна на анимето - the poor animation. Битките в началото бяха ужасно анимирани, след това г/д се пооправиха, но са далеч от епично анимираните битки на Блийч и Наруто.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Чет Ное 03, 2011 12:07 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хах, май четеш през редове. Не съм казал, че Блийч и Наруто са епични, а че повечето от битките в тях са епично анимирани, learn to read properly Блийч и Наруто адаптации>>>ФТ адаптация.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|