|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 7:26 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Да, бе. Ишида пък и той ква битка му удари. Но иначе си прав, ще е хубаво да видим малко повече екшън от очилаткото, не само да стои в страни и да анализира всяко помръдване на мускула на Гинджо. Диалогът между Рукия и Рирука наистина беше доста слаб и няма никаква връзка с битката, само разтягат локуми. Да й бий един хедшот в плюшената муцуна и да се свършва.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 9:36 pm |
|
engine |
|
|
|
Баце, писна ми тия само локуми да ми разтегат. Тоя бил такъв, оня бил онакъв, ама закона на джунглата и оня оттам пърррр... и-си-и_а-майкята. Ако ша са млатат, давай нещо екшънче, кидо, шикай, т'ва онова-къде ти! Вие шинигамитата сте гофъри-не, foolbringer-ите сте гофъри. Тъкмо си мислех, че нещо готино ще се случи-ребуут на мангата по средата и, хубава арка... и те така.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 10:45 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тоя тотално изнасили мангата с тази мега битка между двете жени
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|