Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:14 am

Страница 4 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock]
МнениеПубликувано на: Вто Юни 28, 2011 8:25 pm 
Аватар

Sakurai и TMR пеят DRESS

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 28, 2011 10:02 pm 
Аватар

Ей такива работи ме оставят без ума и дума!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 1:26 pm 
Аватар

Хаха, А-чан прибира малки момченца под крилото си :lol: Тая разлика в ръста определено беше cute:) Иначе никой не може да го изпее това парче като баш-шефа, а май и той самият леко се стряскаше от прекалено дългите и еднообразни вибрата на синковеца:) Ама нека се забавляват ся, лошо нЕма:)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:20 pm 
Аватар

Таканори (41) x Атсуши (45).

Старчета правят yaoi. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:44 pm 
Аватар

Няма възраст при тия, мани ЕГН-тата - Лили Иванова пасти да яде;) Ама наистина има нещо комично в това да застанат гушнати, с цяла глава разлика в ръста и високият да е в ЧЕРНО, с една ми ти мистериозно-мрачна физиономия и черни кръгове около очите, а ниският да е с къса поличка, рунтава косичка и щастлива усмивка :lol: Покъртиха ме, мерси за видеото за трети път го гледам днес :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 13, 2012 6:26 pm 
Аватар

Има Buck-tick място тук?
:hat:
Какво да кажа, слушам много музика (може би повече, отколкото е полезно) и досега никога не съм можела да определя любима група, защото за мен нямаше една-единствена, която да ми води класацията, ако може така да се каже.
Чух Сакурай и компания преди години, харесах ги , но не задълбах прекалено. Прослушвах си ги, защото нямам навик да слушам цели албуми, за дискографии да не говорим. Докато не чух един цял - Six/Nine, който се оказа ''точката на пречупване''. Оттогава мога да кажа, че открих своята любима група. Да, харесвам много други, но Buck-tick са онези, които и в отделни песни, и като цяло не спират да ме изумяват. Обичат да експериментират, постоянно се променят, развиват се. За толкова години, единственото, което е останало непроменено, е състава. (Което ме радва страшно много, в крайна сметка колко са училищните групи, които могат да се похвалят с нещо такова? :D )
От Hinan go-go досега:
Изображение

Иии, по-добре да не отварям темата за записи от концерти, за Сакурай и котките, за косата на Тол, за това, как за една бройка Хиде не се е класирал за вокал, за интересните им клипове, за танците на Имай обложките тип: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/One_Life%2C_One_Death_-_BUCK-TICK.jpg ...

tl;dr: На 14 ще има някакъв Nico nico лайв и се чува, че може да ни зарадват с привю на ''Elise no tame ni''

Иначе-чакам си чинно албума, позалъгах се с Меркурий, чакам да се сдобия и с Ариола. Определено знаят как да повишат интереса, пускайки малко по малко информация и снимки. Oyaji rockers, ама пък хич не са за изхвърляне. :D

P.S. Извинявам се за (не)уместното фенстване, просто за пръв път намирам нещо, свързано с групата в родното интернет пространство...почти.

:dancing:

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 13, 2012 7:01 pm 
Аватар

Абе само мястото остана от тая тема, линковете леееко изгърмяха :death: Няма неуместно фенстване за Buck-Tick, те си го заслужават напълно ;) Впрочем и аз не ги прослушах от първия път, явно се иска известно време адаптиране и осмисляне, за да се "влюбиш" наистина в музиката им. Първият път си казах "Хм, не е много зле, ама нищо особено". Месеци по-късно случайно реших да попреслушам още някои парчета и хлътнах безвъзвратно :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 9:54 pm 
Аватар

Ами, не че не ме грабнаха от раз, просто ми трябваше онзи конкретен албум, който да ме накара да ги харесам чак до такава степен. Абе, друго си е Six / Nine :D
За лайва днес:
Имаше около 40тина минути ''архивни кадри'', или кратко притичване из дискографията им и някой интересни клипове и моменти (а ла Miu и куфарчето :D ). После имаше нещо тип викторина, с награди. На японски, с лимит за време-абе, оплетена работа.
Накрая пуснаха エリーゼのために/ Für Elise. Клипът ми се стори доста минималистичен, наш'те хора си свирят в някакво тъмно помещение, а Имай си прави редовните пируети. Интересното в случая беше, че за някакви секунди се появи съобщение за втори сингъл (доколкото разбрах ), който ще се казва ''Miss Take'' . Имаше и нещо за някаква томбола, чрез която определени късметлии щели да се появят в новия клип, но това хич не е проверена информация.
П.П. То кога го пуснаха, кога изтече в ютюб.Намерих и песента за сваляне, но не знам как стоят нещата със споделянето на линкове тук,затова слагам в спойлер.

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 1:22 am 
Аватар

Мии, само се надявам сингълът да не е целият такъв, защото парчето хем хич не ме грабна, хем ми се стори, че съм го чувала вече сто пъти :lol: Нещо не му е наред... Ама както и да е, аз и Razzle dazzle не го намирам за силен албум. Memento Mori изби рибата с Coyote и с пилотното парче и просто сложи една доста висока летва, която "разъла" не достигна. Но колкото са продуктивни батенцата, все ще изкарат още нещо хубаво ;)

EDIT: Наистина нямам време да задълбая в качване, а и където и да кача може пак да стане ЛЯ. Теглете дискографията от (най-вероятно) временно работещите места:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 17, 2012 7:07 pm 
Аватар

:wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 5:54 pm 
Аватар

А така, back on the track :wave: Страшно парче:) Знаех си, че ще изкарат пак нещо силно :icecream:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:02 am 
Аватар

Fishtankers, 'айде на Парада :D
Излезе втория трибют за наш'те хора

Очарована съм от една част от изпълненията (*cough* D'erlanger are back *cough* ). Някои ме изненадаха доста приятно, а други не ме грабнаха особено, но като цяло добра компилация. Общо взето ме настройва за албума.
Линк към Parade II - Respective Tracks of BUCK-TICK
Иначе за последния сингъл- Only you ми е абсолютна слабост тези дни, римейкът също не е лош. Странното е че самия А сингъл ми се явява най-слаб от трите (А наистина харесах и него). Въобще- мир и любов, и Сакурай пак е без вежди :D
И малка молба:

И да не е съвсем без нищо:

Този човек има такава харизма, че дори и от някаквото видео на 20 ( вече ) години е способен да ми изтрие всякаквите свързани мисли от главата.

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 6:29 pm 
Аватар

Добре че се сетих откъде го теглих навремето:) Воала (надявам се да баца ОК) - http://www.4shared.com/folder/d3Y7TQyR/Climax_Together_version_2003.html

EDIT: Абе зарових се нещо в Рутракера за пръв път от години и си казах - защо да не изкарам тук линкове към всички достъпни концерти? Особено имайки предвид гордостта ми, че съм шернала с безграничната и задълбочено изпиратяла Матушка Россия два концерта, които са ги нямали :lol: Като гледам за всичко си има предоволно сийд (общо 14 концерта са на разположение). Тракерът изисква само регистрация, с огромна радост открих, че дори рейтинговата система теглене/сийд е отменена:)

BUCK-TICK - The Day In Question [2008.12.29 Live]

BUCK-TICK - The Day In Question [2011.12.29 Live]

BUCK-TICK - The Day In Question [2006.12.29, J-Rock, TV-Rip]

Buck-Tick - At The Night Side [Live]

Devil & Freud - 悪魔とフロイト - Climax Together [2004]

Buck-Tick - Tour 2010 go on the RAZZLE DAZZLE

BUCK-TICK - Tour 2007 Tenshi no Revolver Limited Edition

BUCK-TICK - Fest 2007 ON PARADE Limited Edition

BUCK-TICK - The Day in Question Live 2003

BUCK-TICK - The Day in Question Live 2002

BUCK-TICK - A Sweet Stranger Live Film [1998 г., JRock, DVDRip]

“One Life, One Death Cut Up” 『Buck-Tick』© 2001年03月28日

BUCK-TICK - Mona Lisa Overdrive ~Xanadu~ (2003)

BUCK-TICK "13th Floor with Diana"

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:28 pm 
Аватар

Страшна си :hat: (предполагам де)

Иначе не че точно тук е мястото, но при липса на по-подходящо, ще питам: Какво мислите за Schwein ? Оказва се че и Lucy става за за нещо, и Швайнщайн като албум ми е доста напред. :D

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:16 am 
Аватар

Schvein си ме кефи много, жалко, че не са понаправили повечко неща. Даже си взех една плоча на Pig под влияние на Schvein :lol: Lucy обаче хич не ме впечатли :? Имаи не може да пее и т`ва си е. Доста гнусничък гласец вади...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща