Genre - Action Ecchi Mature Romance School Life Sci-fi Seinen Supernatural
Author(s) - IM Dal Young
Artist(s) - KIM Kwang Hyun
Status in Country of Origin - 7 Volumes (Ongoing)
Description
Beings from a different dimension have started a war with mankind. To counter this threat, an academy called "Genetics" that trains female warriors called "Pandora," who can wield special weaponry and armor, was formed. Kazuya Aoi decided to enroll in this school because of a promise with his sister, an outstanding alumnus who died in battle. There he meets second year Satellizer L. Bridgette, nicknamed "The Untouchable Queen" due to her solitary demeanor but also top of her class whose battle simulation streak is undefeated, until he came... and slowly changed her.
=========================================================
Мъзи ме да превеждам >< Ибаси що няма тема за мангата? 0_о Не че е кой знае колко изключително, но за къде по-големи простотии има >>
Та накратко - НГЕ с цици правено от корейци -> Me like it
Главната мацка като си сложи очила става голяма досада ама през останалото време е яка пък останалите девойки....малиййй. Главния мульо дори не е чак такъв мульо...е пак си е мульо ама не ми се драйфа чак от него. Битките са много готини пък и като почнахме ся и с humiliation почти-рейпа...сложи му отгоре и готиния арт...супер яка манга за отпускане. Само дето много малко томче са излезли още *мрън-мрън*