|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 1:17 am |
 |
Manga Anime |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
кефя се на мойта работа, ходя по различни места, виждам различни хора, научавам нови неща, обикалям различни градове в Бг. само (за жалост), пускат ме навсякъде по разни събития, най-малък съм от всички колеги и ме коткат, мога да зяпам, да пуша, да пия, каквото си поискам по-време на работа (и да си върша работата съответно) и много свободно време  2 години не ми е писнало и не мисля да ми писне скоро
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 8:51 pm |
 |
kcekce |
|
 |
|
Sparda Dante написа: извод=> не си давам работата за нищо на света(освен за доста много пари : ) ) Еее, що не каза и че тая златна раабота е за много пари  Аз впрочем смених едното работно място от двете и все така ме мързи...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 9:12 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
като се сетя колко години имам до пенсия и...  иначе работата ми е сладка, нямам над мен шефове, но предпочитам най-смотания банкет пред най-хубавата работа...

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 9:20 pm |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 9:27 pm |
 |
Meze |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Аз пък искам да бачкам, ама няма  и по 8 часа на ден, и ако трябва на другия край на София. Не щото ме мързи, а щото в момента няма за мойта професия.
_________________ The Tea Gonna Chew Come
 Язе съм от там
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Вто Окт 18, 2011 10:02 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Еми писна ми я  преди маса време, но човек израства и просто в един момент безразличието поглъща всяко недоволство  Few years later... Same shit everyday
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 1:04 am |
 |
kcekce |
|
 |
|
Sparda Dante написа: you don't need to brag about you know .. колкото по-вече говориш - толкова по-бързо издишаш.  Абе издишам, я, вече и професионални изкривявания получавам. Тип като документирано осведетелстван редактор да не се въздържа да ти кажа, че "повече" се пише без тире  А като копирайтър мога да ти кажа, че да говориш за излишно говорене в тема, където коментираш извън рамките на основния поставен въпрос, е най-малкото противоречиво;) No hard feelings, dude, just having fun while working;)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 2:00 am |
 |
kcekce |
|
 |
|
Аз пък съм останала с впечатлението, че колкото и да харесваш нещо, ако си ЗАДЪЛЖЕН да го правиш по повече от 6 часа на ден, ще ти писне:) В крайна сметка удоволствието се прави за удоволствие, а не по задължение. Аз с кеф си пиша майтапчийски рекламни текстчета тип "Destroying Systems - solutions with NO going back!", ама не бих го правила по цял ден:) А като на дъното на деня последния рекламен текст, който трябва да напиша, е за уголемяване на гърди със стволови клетки, вече ме избива на истеричен смях  А обичам да пиша!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)  Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 2:13 am |
 |
WrathOfGod |
|
 |
|
Значи правиш нещата така, че да ти харесват. Средно погледнато, човек работи над 30% от живота си, някои дори и по почти 50%. Ако това време го прекарваш нещастен, много жалко за тебе. Щом обичаш да пишеш, то имаш доста възможности за прехрана, все пак това си е всеобхватна професия. Сега, ако си бездарен и си се отдал на wishful thinking, това си е изцяло твоя вина. Някои хора не могат да отлепят от дъното.
Писва, не писва, никой не е казал, че трябва работата ти да е постоянна забава. Стига да не ти е противна и да изпитваш някаква гордост от нея, не би трябвало да има проблеми. Приятните моменти ще си дойдат сами.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|