Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 50 [ 738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 11:49 am 
Аватар

btw само аз ли си мисля,че наруто като release-не всички клонинги ще получи баси fighting expirience ?

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 12:00 pm 
Аватар

Valk0v добра логика :thumb: харесва ми теорията ти

п.п.
яко експ. дамз :wow:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 7:34 pm 
Аватар

Аз съм от тези, които подкрепят теорията, че Тоби-Мадара е едно и също лице само дето не мисля, че делят една душа. Просто оня се е клонирал, но не във варианта с двойниците, а истински клонинг. Според повечето теории клонинга не е точно копие на оригинала. Отгледал си го е и е поумрял, а оня е продължил и сега шъ действат като едно цяло :roll: . Е, има още една възможност, но се надявам Киши да не я използва-за паралелните светове и събирането на двама еднакви индивида в единия,най-малкото вече сме го виждали в друга манга и то наскоро :? . Е не ми хрумва откъде е взел ринегана ама...

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 8:08 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Roronoa Zoro написа:
Кишимото пак ще рови във форумите за идеи защо Тоби не е Мадара =)) Дава ви клечка вие обсъждате теории и накрая кишимото си избира xD =))

Що пък да не - като нищо може да попадне на х100 по-добри идеи от неговите xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 14, 2011 12:06 am 
Аватар

FUCK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU!

Фък ю на всички, които повервахте, че тОбито е Мадара, фък ю бе....Са ше видити Обито, едноокия лузър, предшественика на и родоначалника на саскевата емовщина...Откак излезе тоя гайден пея една песен... Фък ю беее, фък ю и на тебе, Киши, че си такъв залухав педал...Обитоооо...Какаши ше ревееее, Наруто ше ревееее, Саске ше си реже вените.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 2:47 pm 
Аватар

^
:hotl: :thumb:
Aз мисля, че някой се е възползвал по някакъв начин от тялото на Обито.
Ето една готина хипотеза:
Цитат:
Ами според мен може да е само Зетсу, защото никой нищо незнае за него. Имам чувството че е адски стар.
Помислете си, Белия Зетсу може да разлага трупове, както видяхме в началото на Шиппууден, не участва в битки при които може да покаже истинската си сила изглежда много потаен и предпазлив, всичките му действия във войната не са нищо повече от това да хвърли прах в очите на всички заобикалящи го, за да си мислят че той е някакъв сензорен тип, който може да създава огромно количество свои двойници, които не са чак толкова силни, виждаме че за момента алианса се справя с тях, въпреки гадната способност да се трансформират и да нанасят изненадващи атаки. До тук всичко изглежда добре, няма с какво да ни изненада Белия Зетсу, но никой нищо незнае за Черния, силата и способностите му са неизвестни.
Бялата течност когато Тоби откъсна ръката си и същото от манга чаптъра при битката му с Конан, всички предполагам сте съгласни че това не е кръв, когато Тоби си постави "новата" ръка, Белия Зетсу беше зад него и му говореше нещо, за това за мен 100% съм сигурен че Зетсу играе много важна роля Тоби да съществува физически.
Вчера се замислих над едно допълнение към теорията ми, как Тоби ако е Зетсу притежава Шаринган, Зетсу не е Учиха, не би могъл да го използва, но се сетих за това как абосрибра трупа на Джоунина от пясъка, ако Зетсу абсорбира тялото на някой мъртъв Учиха, дали неможе да го контролира като кукла, тоест Тоби да е просто една марионетка на Зетсу, но с голяма сила, това да е тяло на някой Учиха, който е бил убит, и Зетсу да го използва заедно със силите на Шарингана. За теорията на Обито, не съм привърженик, но ако Черния Зетсу наистина е олицетворение на самата Земя, дали не би могъл да измъкне тялото му дори смазано под камъните, или се е добрал до погребания труп на някой много силен Учиха.

Теорията на Valk0v също е добра, но ще видим как ще го извърти мангаката.
btw на мангата не й остава много, 2-3 години макс. Всичко, което трябва да прави Кишимото в момента е да разплита конците.
Таймскип евентуално ще има в последния чаптър, чрез който вероятно авторът ще ни покаже мира, настанал в шиноби света и Наруто ест. като Хокаге.

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 6:51 pm 
Аватар

Супер беше чаптъра. Оказа се вярна теорията, че Тоби не е Мадара, и не подкрепям идеите, че всъщност е, и има 2 тела или там каквото обяснявате. Това ще е много лейм. Също така Тоби няма как да е някой напълно непознат. Ще е някоя нинджа спонавана няколко пъти в историята... Идеята за Шисуи не е лоша и даже си мисля, че е той, а за малкия брат на Мадара ми се струва тъпо.
Новата загадка е откъде Мадара знае Нагато!?

Чудя се и друго - имаме Тоби +6, Саске, Кабуто, Мадара и Муу срещу изтощения алианс, Итачи и Наруто, който скоро ще започне също да се задъхва. Как смята Киши да протекат битките? Не се сещам за някого, който да може да им помогне. Освен ако Саске не смени страните...

ПС. Само аз ли искам и Оро да се появи да гаднее?

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 10:48 pm 
Аватар

Много готин чаптър, изненадах се, като разбрах, че истинският Мадара познава Нагато. Много ми е интересно как ще се развият нещата и кой всъщност е Тоби, какво общо има с Мадара и т.н.
6iblio, не си единствен с това желание.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 10:14 am 
Аватар

Нах сега ме осени. Защо мислите за Нагато този до скоро с риненгана. Ами щом Тоби е дал риненгана на Нагато защо пък да не му е дал и името си. Според мен мадара казваики Нагато има предвит Тоби =))

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 3:01 pm 
Аватар

Това и аз си го мислех, но Нагато да се казва Нагато, трябва Тоби(Нагато?) да го е кръстил Нагато като бебе.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 3:26 pm 
Аватар

Everyone:Well....fuck.

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 3:36 pm 
Аватар

Нагато - наследник на Мадара? Ох, кой знае ... както и да е.

Те ядосаха звяра :shock: Разбрахме, че и последната версия на шарингана е риненган :stars: , което не знам дали ме радва, или ми е тъпо, но поне се навързаха очните техники. Макар че нямам спомен Хюга клана как се вписва в тази картинка.

Въпрос ... ще се спасят ли всички по някакво чудо, или току що загубихме маса герои.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 3:41 pm 
Аватар

Досега мегахайп на Очите със запетайките, този чап хайпна още повече Очите с кръгчетата.
Сега и моята абсурдна теория, Тоби е Първия Хокаге и преди да сте ми възразили успял е да клонира душата си и използва нечие тяло, на популярното до сега в спекулациите това на Обито :tv:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 3:47 pm 
Аватар

Ами не е брат му, мисля, че ще е лейм, ако го вкара в историята пак. Та, кой освен Мадара, знае толкова много и толкова добре за Учиха :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:09 pm 
Аватар

След МШ е Ринеган :shock: ; значи и Саске ще има , само дето неговия ще е с разноцветни звездички :doh: .Това означава ли, че и Какаши ще има нали и той стигна до МШ/вероятно неговият все пак ще е 1/? Или както излиза от думите на Мадара трябва време преди да мутира :hmm: и това е причината Итачи да си няма такъв!? Абе ще почакаме и ще видим.
П.С. Наистина Бякугана никъде не се вписва в тази картинка.
П.П.С. Теорията, че Тоби може да е първия хокаге и на мен ми хрумна, но също така е възможно въобще да е някой страничен, който мрази и Учиха и Сенджу по-равно-само така мога да си обясня желанието да заличи Коноха изцяло и стремежа да се прави на бог

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 50 [ 738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]