it was said in another forum that diha was saying that that boy was actually turning 5 years old this year despite his looks of a newborn baby the time since vol10 is 5 years and felix and felicia had sex at the end of vol10 its clear now, isnt it?
Заглавие: Re: The Legend of Maian
Публикувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:16 am
Kyo
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 1:41 am Мнения: 250 Местоположение: HELL
какво стана нямали скоро да излиза новия 11 том много се забави нещо
_________________ 11th Squad Captain, Zaraki Kenpachi. -Let's have fun. -Whether you kill or get killed, it's just a way to kill time. http://sig.anidb.net/redirect/25945/JNorC/
Публикувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:33 am
nozo
[EN] This domain has been reserved for one of our customers. еми маи вече са се разпаднали такали нямали а-теам да поемат щафетата нали двете групи заедно уш го превеждат
_________________ 11th Squad Captain, Zaraki Kenpachi. -Let's have fun. -Whether you kill or get killed, it's just a way to kill time. http://sig.anidb.net/redirect/25945/JNorC/
Публикувано на: Съб Сеп 17, 2011 1:35 pm
nozo
Когато писах предния коментар сайта още беше на линия, опитват се да се възстановят, а за A-team си нямам и идея имат да наваксват доста на ID пък и на други техни проекти, така че едва ли.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
Много кратко ми се стори!!! Феликс е станал баси машината жалко че е такъв dick,но щом направи отбор с тези хлапета със сигурност ще се върнe към старото си аз. Диха що не искаше да каже фамилията на хлапето значи е на нашия
Публикувано на: Съб Окт 15, 2011 11:15 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Феликс все едно е станал друг човек в момента, преди ми беше лигав, сега е мистър мускул. Вкараха нови персонажи, които хич не ме вълнуват...бахти, така ме влечеше тая манга до едно време, но сега нещо...и аз не знам.
Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 3:33 am
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Оф чак сега си спомних какво е Девил Шу Интересно обаче защо Феликс го има това то не беше магия която я има само определен клан Нашия хубаво копира магий,но чак и това е малко прекалено.
Публикувано на: Нед Окт 16, 2011 11:55 am
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Може би той вече я е копирал като се би с момъка, единия от магитата, който го има. Но чак сега се активира благодарение на яростта му, причинена от обстоятелствата, в който е сега. Изглежда доста време е минало, Руби е пораснала, а на Феликс косата му е станала по-дълга, поне по това, което видях аз, бритона му.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 97 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения