хареса ми анимацията на битките, тъй като има повече екшън от колкото говорене, за разлика от повечето анимета, и тази касапница в последния епизод също беше уникална, но историята на blood+ беше по-добра определено
Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 12:36 pm
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
Това аниме бе потресаващо тъпо. Май само музиката му си я биваше. Ако някой се чуди какво представлява тази екранизация - ми, биг брадър с много кървища 6/10 от мен, дано филмът не излезе на бял свят.
Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 12:43 pm
Darkprince
2 от 12 епизода си заслужаваха. не мога да повярвам че си изгубих времето да ги гледам, но наистина последните 2 епизода бяха много брутални! само заради тях бих изгледала и следващия сезон, защото явно ще има. наистина, мн як край ама защо трябваше да направят 10 напълно еднакви епизода, не знам
_________________ "I would rather have a mind opened by wonder than one closed by belief."
Заглавие: Re: Blood-C [Лято 2011]
Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 9:40 am
velush
Уф, каква беше тая простотия не знам.. 10 епизода бях с един *poker face*. Само в последните два вкараха някаква история, колкото да не е без нищо. Дадох му 7/10 въпреки че и толкова му е много. Предполагам ще изгледам филма, от който не очаквам много.
Това ще да е единствения проект който съм гледал в който CLAMP да са участвали в продукцията и да не ми е харесал >.> 10 епизода еднообрази и после 2 епа малко сюжет вкараха та да ни кажат че цялото действие ще е във филмът >.>
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения