Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 50 [ 738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 7:55 pm 

Теория1:Според мен Тоби си е Мадара.Това,което видяхме беше старото тяло на Мадара,което е възкресено,а сега той е просто в един друг "весел".Знаем на какво е способен Зетсу,така че нищо чудно да е помогнал на Мадара да се прехвърли в друго тяло.

Теория2:Тоби е Обито.Има хиляди причини и ето ви някои от тях.Тоби<->Обито;шарингана на мадара е от страната,която е затисната,а не от която Обито даде окото си на Какаши;на външен вид Тоби си прилича с Обито;мангакю шарингана на Какаши си прилича с този на Тоби,а знаем че всеки шаринган юзър има уникален магакю.

Теория3:Също така си мисля или за Агами Учиха,или бащата/дядото на Саске/Итачи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 7:59 pm 
Аватар

Няма как и двамата да се Мадара, защото Summoning: Impure World Resurrection използва душите да призованите, затова нито един хокаге не беше възкресен сега.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 8:09 pm 

Може да е използвал техника подобна на тази на Муу.

При Муу успяха да сийлнат 1/2 от него, при Мадара може половината душа да е умряла, другата да е продължила да ... живурка.

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 8:14 pm 
Аватар

Теория 4.
Тоби е Кагето на 6-те пътеки...... който използва тялото на Шисуи . Или пък(по-млако вероятно) е Шисуи himself. Нали се телепортира как си иска... :icecream:

Тва за Тоби Мадара взе да намирисва здраво веднага след ковчега...направо се развоня на Тоби не е Мадара. Дотогава горе долу се връзваше и да е, в чуждо тяло обаче. 8)

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 8:25 pm 

DiaDora написа:
Теория 4.
Тоби е Кагето на 6-те пътеки...... който използва тялото на Шисуи . Или пък(по-млако вероятно) е Шисуи himself. Нали се телепортира как си иска... :icecream: 8)

Няма как да е Рикудо Сенин,защото го дадоха на легло в момента преди да умре(не помня коя серия/чаптър).

Втората хипотеза ми звучи по-правдоподобна,но пак нещо липсва в пъзела ._.
А може Тоби да е герой,който срещаме за първи път :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 8:35 pm 
Аватар
Модератор

DiaDora написа:
Кагето на 6-те пътеки......

Такова животно няма :lol:

"Тоби<->Обито;шарингана на мадара е от страната,която е затисната,а не от която Обито даде окото си на Какаши"
Само дето Тоби има 2 очи и двете бяха с шаринган, нищо че показваше само 1. В битката си с Конан използва шарингана на другото си око, за да пусне Изанаги. От друга страна вероятно има шарингани в изобилие (новите 6 пътя са с шаринган и риненган).

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 9:08 pm 
Аватар

ЕНТА ТЕОРИЯ : Нали Мадара имал брат , от който взел очите и а Брата е жив ; Мадара е като ''Волдемор'' разчупил си е душата .
Всеки ще се чуди , ама ще стане напълно обратното на теориите които измисляме.
Тва за Обито : шансът е 10% .

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 9:18 pm 
Аватар

Яките теории имате. Продължавайте да развивате баници, кеф ми прави да ги чета. :D

ПП: Защо просто не изчакате до другата седмица, вместо да се хабите да налучквате :o

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 9:19 pm 
Аватар

CaBa написа:
DiaDora написа:
Кагето на 6-те пътеки......

Такова животно няма :lol:

Добре де, Сагето ли...къв беше оня там, премъдрия прародител на нинджите.

Вс ми разбраха интимната мисъл... :icecream:

Или е Шисуи,..или...балига кой е, скоро ще разберем. Може да е бренд-нЮ звезда на хоризонта :)

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 9:35 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:

ПП: Защо просто не изчакате до другата седмица, вместо да се хабите да налучквате :o

duh
защото това е част от кефа, разбира се :D
питаш елементарни работи :P

-----

Аз съм твърдо зад теорията, че Тоби е Обито, но Обито не е Обито 8) . Тоест има още слоеве игрички, които до сега са били скрити

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 10:07 pm 
Аватар

Пффф, глей ся, как ще си седя на задника до другата седмица!? :headbang2:
Епичен чаптър.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 1:43 am 
Аватар

Никога не съм вярвал, че Тоби е Мадара.
Твърде очевадно беше за да е истина.

Доколкото до Шисуи,
1.) Итачи не е глупак. Как по точно Шисуи ще го изиграе по тоя брутален начин. Хем бил като Наруто, пък тайно се е пробвал да изтреби клана си и сега иска да превземе светът, някак не върви. Шисуи си е мъртъв.
2.) Но тялото му не е намерено. Отказвам да повярвам че си го е унищожил сам. Няма смисъл- без шарингана е безполезно. Дефактно е съвсем възможно някой да му го е взел. Шисуи умира, тялото го няма и хоп появява се Тоби. Изглежда сякаш някой му е зел телцето.
3.) Като Тоби се яви на Итачи, тялото беше с дълга коса, което също подлъгваше към Мадара.
4.) Това се промени на къса и със сигурност не е защото Тоби се е подстригал.

100 процента някой играе на "смени си тялото" и не е Орочимару.
За Обито и дума да не става, тоя малак пишлемар няма как сам да се обучи.

Отговора за мен си е доста простичък, да видим дали ще съм прав.

"The Uchiha clan descended from the elder of the two sons of the Sage of the Six Paths. The elder brother inherited the Sage's "eyes", powerful chakra and spiritual abilities. When it came time for the Sage to choose a successor, he questioned the two on what course of action they would follow to bring order to the world. The elder believed that might was the way to bring peace, while the younger believed love was the way. The Sage favoured the ideal of the younger brother, and therefore designated the younger as his successor, causing the elder to be filled with jealousy and hate. From this hate came what Madara calls the Curse of Hatred (憎しみの呪い, Nikushimi no Noroi). From the younger son descended the Senju clan who would be the eternal rivals of the Uchiha."

Всички говорим за Учиха, докато те са по късните мелези.
Тоби си е баш по-големия син на първата нинджа, затова и той дава ринненгана на Нагато. Не му е било трудно да си го гепи от гроба на баща си. Предполагам е знаел къде е погребан. Затова знае толкова много, просто защото го е преживял.
"The elder believed that might was the way to bring peace", луничката със шаринганчето, мира, всичко си има :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 9:38 am 
Аватар

Не се сдържам и ще взема да попиша малко и аз(спрял съм мангата откакто почна войната, докато не свърши - за да изчета всичко наведнъж) - отвреме навреме чета спойлерите на новите чапове просто, за да задоволя любопитството си.
Теорийте за Тоби и Мадара винаги са ме интересували (заедно с всичко свързано с Минато) в тая манга затова ще напиша и моята теория. Прочетох панелчетата с ресъректването на Мадара.
Така май Тоби и Мадара - делят една душа.
Първо Тоби знаеше абсолютно всичко свързано с Мадара - до най-малките тайнички.Няма как в библеотеката на Коноха да ги има тия работи :lol:
Второ - едни от най-силните нинджи бяха обедени че Тоби е Мадара - Итачи(!!!), Нагато, Йондайме (има още доста други)
Трето - една от целите на Тоби е била възкресяването на Мадара(тоест на него :shhh: ) - незнам дали помните, но Тоби каза за Нагато следното - "мислех, че ще използва тази си техника за мен" - когато разбира, че Нагато е съживил всички в селото - тоест Тоби е искал от Нагато да го върне сред живите - когато Мадара излезе от ковчега той си мислеше че е сред живите благодарение на Нагато - не знаеше, че е използван в импююр ресърекшън, тоест Тоби - Мадара.
Знам, че куца ама исках и аз да се изкажа по темата :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 9:40 am 
Аватар

Кишимото пак ще рови във форумите за идеи защо Тоби не е Мадара =)) Дава ви клечка вие обсъждате теории и накрая кишимото си избира xD =))

МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2011 11:29 am 

Егати тролът, дето е този Киши ><

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 50 [ 738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]