|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 9:46 pm |
|
faye |
|
|
|
ati_petrov написа: Търся нещо , което може и да не съществува , но ... Търся манга , в която ангел и дявол се обичат , но не могат да бъдат заедно и т.н. (не давайте Defense Devil ) Angel Sanctuary, Angel Diary, Wish(clamp) samara написа: Търси се манга с тематика подобна на Legend of Basara или Saunkoku Monogatari, където героите са въвлечени или в политически игри или самите те променят бъдещето на страната. Не е задължително главният герой да е жена, но ако я има да не е хленчеща...... Някой може ли да помогне с насоки Taiyou no Mokishiroku, Saver werewolf_girl написа: от доста време не съм чела нищо та ми се дочете ама не знам какво ... ако може да предложите нещо хубавичко да кажем пародия или комедия ...нещо забавно! ...всъщност може и някое шоуджо ...абе всъщност важното е да се чете гладко и да не се мъча с всеки чаптър Aspirin, Zippy Ziggy, Violinist of Hameln, ...
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 10:02 pm |
|
werewolf_girl |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
знам ги тия... чела съм ги... други п.п. е може да си наваксам зипизиги сиг са излезли още няколко глави
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 10:13 pm |
|
realist |
|
|
|
werewolf_girl написа: от доста време не съм чела нищо та ми се дочете ама не знам какво ... ако може да предложите нещо хубавичко да кажем пародия или комедия ...нещо забавно! ...всъщност може и някое шоуджо ...абе всъщност важното е да се чете гладко и да не се мъча с всеки чаптър Kyou Kara Ore Wa!!, Hareluya 2 boy, Yotsubato!, Angel Densetsu, Bremen, Gokusen
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Вто Окт 04, 2011 12:39 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
faye написа: samara написа: Търси се манга с тематика подобна на Legend of Basara или Saunkoku Monogatari, където героите са въвлечени или в политически игри или самите те променят бъдещето на страната. Не е задължително главният герой да е жена, но ако я има да не е хленчеща...... Някой може ли да помогне с насоки Taiyou no Mokishiroku, Saver Мерси Много интересно звучат и двете..... на Saver не бях попадала, а пък уж търсих по жанр. Taiyou no Mokishiroku е точно това, което исках... жалко, че не е преведена докрай
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Окт 13, 2011 2:40 pm |
|
faye |
|
|
|
@realist - Destroy and Revolution @Valk0v - rosario and vampire, arago, satan666, chronicles of the cursed sword, d.gray-man, kekkaishi, fairy tail, alive final evolution, yu yu hakusho, ................................
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|