Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 50 [ 744 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: > Fairy Tail <
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 9:17 pm 
Аватар

Искам си порасналите Луси и Ерза :( (анд Кана...може и Леви :lol: )

МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 12:45 am 
Аватар

iRoNWill написа:
Да ама ще е добре да имат поне малко power-up ,че иначе лошо =)) кой знае ония идиоти от Магисбора как ще са я оплескали :o

Е, то каквото и да е "нещото", което ги спаси, със сигурност ще им даде някаква сила,
при положение, че ги измъкна от Акналогия........ ако авторът не ни прецака умовете, като мине на следващото поколение, а
нашите герои да са се превърнали в магическа енергия и да помагат на новите накама, подобно на Мавис..... :o

Да, бе.... много ще е странно... =)) няма начин :lol: Натсу и другите като духове 8)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 9:31 pm 
Аватар

СаВа, и аз това казах - че ще изчакаме и ще видим.
Също ми е интересно какво е намислил авторът за развитието на историята за да го има този тайм скип.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 05, 2011 3:06 am 
Аватар

Пфф от 3 дена се опитвам да напиша коментар и все нещо става ... Та сега като се зага като се замислих (от 3 дена :blush: :blush: :blush: ...) какво е станало с Jellal Fernandes при положение че като го арестуваха казаха че или смърт или до живот но понеже го показаха при битката на Ерза с "дървото" то знаем че е жив но не знаем точната му присъда каква е дали ще да е <7 години или навън поради някаква друга причина било то да ги търси или за отмъщение след като е научил че Ерза е "мъртва" ? хммм като се замисли човек толкова много неща може да се измисли за продължение на историята с този скок от 7 години нямам търпение :twisted: :taz: :bash: :headbang2: :taz:

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 9:08 pm 
Аватар

EPIC FAIL... за този тъп чаптър ли чаках цяла седмица ... то хубаво че разбрахме какво е положението с гилда и кое е хлапето на дока но в крайна сметка WTF стана с Натсу и компания !? хайде сега още една седмица чакане ... най-малко ...

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 9:18 pm 
Аватар

сега какво искаш.Няма как в един chapter да покажят сичко хубаво.Hibiki ме кефи мноогоооооо :) :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 9:29 pm 

Да бе, винаги ми е било интересно, защо така хейтят преходните чаптъри ...

МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 9:46 pm 
Аватар

На мен чаптъра ми хареса. Смисъл гилдията я представиха много реално :? те загубиха не "елита" си, защото в духа на Fairy Tail, тази думичка е лишена от смисъл ... та те загубиха толкова много от приятелите си, когато всъщност ги бяха изпратили за да станат по-силни, а нещата приеха толкова неочакван ( за тях, не и за мангаката :lol: ) обрат . Духът и сърцето им е разбито. И чаптърът показа това по най-добрия възможен начин.

Натъжи ме ... да видим какво ще каже стария перверт

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 11:52 pm 
Аватар

ФФФ мангата явно е чул критиките към него,че е прекалено шоунен и не убива никои от главните та реши да избие цялата гилдия. =))
И тия новите и някакви стари от ФТ са доста смешни xD Мангаката не можа ли да ни покаже някакви S class магове дето не сме виждали били по мисии. Вместо тия парцали xD

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 12:25 am 
Аватар

Много ми е интересно как ще се развие сега действието и колко време ще отнеме това развитие :) Предполагам че нашите ще се върнат като мега имбите и ще счупят канчетата на новата гилдия - нещо като случая с Франкихаус в Едно Парче :)

Явно няма да бави нещата автора щом още в тази глава усетиха че острова го има, а и щом малкия зяпа така от края на предната глава :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 1:18 am 
Аватар

Лоргус добре описа чаптъра. Все още съм скиптично настроен (времето ще покаже дали съм с право настроен против тайм скипа).
SnaikBG, това не е като при другите манги, те да са тренирали през тия години, че да ги покажат веднага. Ясно е, че трябва да мине малко време преди да се появят или по-скоро да бъдат намерени.
Дано ако не следващата, то по-следващата седмица да се върнат наще. Ромео не го искам като главен герой. Като се върнат Натсу и компания е ясно кой ще наритат най-напред...

Някой чел ли е, интересувал ли се е, каква е реакцията на феновете извън нашия форум, относно развитието на мангата?

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 2:19 pm 
Аватар

Очаквах когато ония искаха парите наще да паднат от небето и да пръснат :D ма нещо не се получи така хахаха.Аз от тия герой дето дадоха помня само Макао и Ромео другите изобщо никъф спомен . Ама верно приличат на некфи парцали и нито един не видях който да изглежда малко по силен , всичко мизерия . Брата и сестрата с Ромео изглеждаха по добре от другите ама само толкова . Общо зето чаптъране беше зле .

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 2:52 pm 
Аватар

^Ромео няма брат и сестра. Това до него бяха Биска и Алзак(харесвах го повече с дълга коса).
А чаптърът горе - долу биваше. Малко се насълзих, докато показваха скиците на Макаров, Луси, Ерза, Натсу, Грей и другите. Наистина на другите членове си пролича колко им е тежко от загубата на приятелите си. Нямам търпение да видя реакциите им, като ги видят. Дано да ги покажат по-скоро, че ще си умра от любопитство.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 3:19 pm 
Аватар

Алзак и Биска просто са се оженили.
Убеден съм, че наще също са остарели, все пак трябва през тези 7 години трябва да са станали по-силни, защото не може да са на същото ниво като преди, следователно трябва през това време да са тренирали най-вероятно или нещо друго. Та мисълта ми е, ако са остарели (дано не) дали и при тях ще има "женени" двойки, все пак имаше намеци за кой с кого, а като прекарат 7 години заедно само на остров...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 4:13 pm 
Аватар

6iblio написа:
Алзак и Биска просто са се оженили.
Убеден съм, че наще също са остарели, все пак трябва през тези 7 години трябва да са станали по-силни, защото не може да са на същото ниво като преди, следователно трябва през това време да са тренирали най-вероятно или нещо друго. Та мисълта ми е, ако са остарели (дано не) дали и при тях ще има "женени" двойки, все пак имаше намеци за кой с кого, а като прекарат 7 години заедно само на остров...

Ако са били телепортирани 7 години напред, което според мен е най-логичният вариант, за тях това време не би трябвало да е изминало, т.е. ще са си същите както досега. Съжалявам, ако съм в грешка.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 50 [ 744 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]