|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата, която ви направи деня? Публикувано на: Пон Авг 29, 2011 6:10 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Мангата Flat. Много лека и приятна манга Напомня ми много на Усаги дроп. Edit:Добавям и Gakuen Babysitters! Супер добри манги Просълзих се в първата глава на Гакуен.
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата, която ви направи деня? Публикувано на: Вто Яну 17, 2012 2:55 am |
|
DiaDora |
|
|
|
BESTIA на Ikegami Ryoichi Излапах я кат топъл леП. И история (Едо-самурай- лекинко фентъзи сторилайнчв --> перфекшън) .......... направо бях ей така : в транс от невероятно красивия арт !!! Намерих си най-накрая нещо дет да ме заплени от първия панел кат Шигуруя. П.П. Само дет не я сканират напоследък, а и рО ни моа намеря... Тва ми е новия любим манга автор Ще се четееееее, най-накрая нещо за възрастни. Че с тея шонени съвсем отеках...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата, която ви направи деня? Публикувано на: Чет Фев 16, 2012 1:28 am |
|
DiaDora |
|
|
|
JohnnyQuid написа: Първите два тома на Икигами. live actiona е доста добър
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|