|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 10:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Ееее.... Какво е сега това нещо бе?! Отрязали са срещата на Гон с Кайто, дори и мечколисиците ги няма ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) ... Няма що... И това ми бил римейк... Хубаво е, че не са вкарали филърни елементи, както бяха направили в старото аниме, но и те си бяха добри... Е, поне ендинга къртеше отвсякъде!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 11:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Да, ED-ът е прекрасен, и на мен много ми хареса. Всъщност всичко ми хареса. Определено анимацията е по-добра от преди, сеютата си пасват, ОСТа(доколкото го чухме) беше готин. Чакаме само четвъртия от отбора да се присъедини, но това ще е след няколко епизода.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|