|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 3:12 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Но може и да е жена, това че е мъж е предположение само. Не сме виждали Мавис, нямам и спомен като са говорили за него/нея да е било казвано какъв пол е. А и Машима винаги може да го извърти както иска "детето е нчкакъв фен на Натсу, защото е облечено по същия начин." -> Зереф :> Мдам, както и аз писах, Вариант 1 е много вероятен. Просто са малко шоунен мангите, където главните герои остаряват чак толкова. Сега са 16-17 някъде, затова +7 ще им дойде много. Обикновено е от 13-14 към 16-17 преминаването от timeskip.
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 3:16 pm |
|
realist |
|
|
|
SnaikBG написа: Драконът пък за какво ще ги праща някъде За дракона и намеренията му, не знаем нищо, може да има някакъв план, а тая фея може спокойно да е слеъра на дракона.
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 3:44 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Ще го повторя и аз за пореден път - но този тайм скип въобще не го очаквах well ... да кажем, че това е края на арката общият ми коментар е, че тази манга ВИНАГИ ВЪРВИ НАПРЕД И НАГОРЕ всяка следваща арка става все по-готина и готина и всеки път това ме изненадва Едно единствено нещо не ми хареса и това е, че Фейри глътъра фейлна в ръцете на Кана, дано й дадат втори шанс/живот на магията. Въпроси и предположения бол, дори си мисля, че може тази малката наистина да е Мавис + защо не - да е сестра, диметрална противоположност, на Зереф И наистина искам да разбера кой е тоя малкия дрисльо
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 4:31 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Представям си да са ги пратили наистина 7 години напред. Отиват наще в бъдещето, гледат света полуразрушен, вилнеят дракони и дарк гилдии, а пък ФТ е някаква ъндърграунд организация, водена от Марио и др. деца (които вече са на възрастта на Натсу, Грей, Луси ...). Ама най ми се вярва, че са в алтернативно измерение. Нвм, чаптърът беше мешаница от фейл и уин.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 10:09 pm |
|
nedko20 |
|
|
|
Значи да подредим фактите: 1. Натсу е над 80 годищен (арката в която лаксус искаше да завладее гилда, имаше заклинание което забраняваше на всички над 80 годшни (не съм сигурен за точната възраст, но там някаде) да преминават бариерата и само Натсу и дъртия останаха зад нея) 2. Зареф се познава отдавна с Натсу, а е бил в 500 годишна кома + Натсу е над 80 годишен = натсу е над 500 годишен и със Зареф имат някакъв долен чалъм за подмладяване, прераждане или нещо от сорта. Следователно има шанс зареф да гледа брега, но според мен е Ромео, просто си е дребничък. 3. Всички дракони по света изчезват 7 години преди тайм скипа и сега той ни изпраща още 7 години напред (не знам има ли връзка между времевите периоди) може и 7 години назад във времето да са се портнали 4. Все още нищо не сме видели за Иван- синът на Макаров, според мен ще има много дейно участие за напред. 5. Защо всички дракони са решили да обучат убиици на дракони (драгонслеъри) точно преди да изчезнат? Ако е за да се борят с Акнология, то отхвърлям възможността и тя да има слеър хлапе. Следователно не виждам кой друг освен Мавиас може да е момиченцето (ангел). Никога не са го показвали, просто името звучи мъжко.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|