|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Вто Фев 27, 2007 5:53 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Повече информация за сюжета,авторите и директен линк за сваляне: ТУК. Такаааа, тази манга си няма тема все още, а това е едно заглавие, което със сигурност си заслужава да има място, където да се коментира. _________________________________________________________ Мунсу рулира отвсякъде, няма такъв изрод просто; Сандо също ама тя е по-специален случай. Safiir все още оплаква факта, че тя Spoiler написа: е в момента в ръцете на Ажи Тае /как го мразя това копеленце/ Ажи Тае го ненавиждам почти колкото Грифит, даже малко повече, щото го представят като някъв невинен мухльо, пък той егати болното и гадно копеле. Абе много паралели могат да се направят между Берсерк/SAO, но странно нямат много общо като се замисли човек. Мега спойлер за първите две глави на 10ти том (качени са вече, линк -> в линка даден по-горе ^): Spoiler написа: Мунсу умря о.О Мамка му, не очаквах, че ще убият баш главния герой. В момента, в който каза на Ажи Тае, че ще оцелее независимо какво става, се сетих за скапаната игличка и изтръпнах. И Мунсу май я използва... супер гадно стана, Гътс след Затъмнението ряпа да яде, няма по-прецакан трагичен герой от Мунсу... нямам си и идея как ще се развият нещата нататък... ;/ Историята е брутална, няма спор по въпроса /или може да се породи, знам ли / Пък и главите са от по 50, 60 страници, сравнете ги с мижавите 17тина странички на бая залгавия...
Последна промяна Morri D'in на Нед Мар 04, 2007 6:58 pm, променена общо 2 пъти
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 27, 2007 7:37 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Thaw, емиии... нали следiиш историята? Или просто реши да прочетеш спойлера? Споко, не е чак толкова страшен, сега поне си длъжен да я почнеш ако не си още, залагам си главата, че ще ти хареса ^^
Иначе ако се почувстваш по-спокоен: Spoiler написа: Че умря, умря, ама има шанс да се върне като undead или нещо от тоя сорт , което в самото си естество е болна концепция, ама шибаната игличка от мандрагора... и я използва, май...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 27, 2007 8:22 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
wtf? o.O еее, какво да се прави, пак го мразя
Да знаеш, че може да е заради корейския или нз, нали Angyo Onshi на японски всъщност е Amen Ossa или нещо от тоя сорт?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 3:36 am |
|
DarkAzazel |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
Само мен ли Аджи Тае ме кефи Не са много хората , които могат да контролират ситуацията толкова добре колкото него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 02, 2007 11:29 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Shin Anguo Onshi Намери си и тази манхва достойно място в нашия форум-много щастлив! Също така си намери и (да се надяваме) свестни сканлейтори, защото първите томове как съм ги чакал, само аз си знам.
Иначе-Мънсу е супер як пич, макар и не в същинския смисъл на думата, или поне докато не се надруса . И как наистина са посмели да му резнат косицата?! Сандо-на всички от мъжки пол им е ясно, че или по-скоро . Жалко, че напоследък не я виждаме, толкова често . Аджи Тае е малко, гадно к******е, особено пък след последния том.
Одеве стана дума за прилики с Берсерк. Наистина много хора сравняват Shin Angyo Onshi и мангата на Miura, но аз не виждам чак толкова прилики. Единственото, че и двете манги са с много готин сюжет (СОА>Берсерк, макар че Берсерк е/беше с доста по-голям потенциал), маса-як арт (СОА>Берсерк), маса-брутални герой (СОА<Берсерк). А това не са малко прилики
Мънсу вярно ли се е боднал с иглата от мандрагора? Това съм го пропуснал, а в момента не мога да си дръпна главата да го прочета пак.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 11, 2007 4:59 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Вчера излезе новата глава на Chapter 18-part1 на SAO. Пак завърши с проклет cliffhander, поне от etc казват, че ще са по-бързички със следващите няколко глави, така че тия дни трябва да ги очакваме.
Мунсу...
Btw, имаше някои брутални панели в тази глава...
ЕДИТ: до 3 минутки ще е качена на сървъра на AnimeS...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|