|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:21 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
хаха, наистина искам да видя как Хисаги е вилнял с мотор из Сейрейтея. Иначе и аз бях доста изненадан от силата на Ренджи. Още малко и сигурно ще се бие на равно с Ичиго, докато е в Гетсуга-мод.
Последна промяна subzer0 на Сря Сеп 21, 2011 10:31 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:24 pm |
Hajutze |
|
|
|
nozo написа: Божеее беше ясно, че ще ги пръснат обаче признавам си Кубо този път дори ме изненада с това колко бързо се развиват битките. Ренджи е тренирал за Айзен с други думи пеперудчо се е измъкна. Още по-просто казано Кубо вече наистина се е изчерпал и дори нови лошковци не може да измисли за това използва старите. Защо всички* си мислят, че Айзен се е измъкнал. Логично е да тренират за да могат да се справят с такива като Айзен. Последния път трябваше ЧОВЕК да им спасява задниците, а те бяха няква публика от страни. Това с Айзен трябваше да им подейства кат няква аларма. *в момента и в Mangastream се ръсят едни такива ... да ги наречем теории.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 3:57 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нямам търпение тази арка да свърши.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 9:09 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
lcool написа: *в момента и в Mangastream се ръсят едни такива ... да ги наречем теории. Не само там начетох се на глупости цяла вечер Не е излязъл бе хора, ще има Rescue Aizen Arc А и четох някъде, че действителния превод на т'ва въпросното изречение е, че Ренджи се подготвя за опоненти от калибъра на А., а не за А himself popcorn girl написа: Мислех, че щом Рукия е станала лейтенант то Ренджи ще е станал капитан/гложди ме малко въпроса какво е станало с тези преди нея/, но дори лейтенантския му знак не виждам Този преди нея-Кайен-гушна букета. Ако говориш за двамата идиоти(сестрата на лейтенантката на Унохана и другото същество дето не му помя името) те си споделяха двамата 3rd seat и отряд 13 доста време беше без лейтенант.
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 4:32 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
6iblio написа: Бякуя доста кораво го раздава. Както винаги, ама после пак КАКТО ВИНАГИ, мечо му толко омеква, та даже се разтапя. Тръгнал той двуличника да ми разправя, как презирал Тсукишима, понеже не си мърдал и пръста, а способностите му позволявали да си играе с живото на хората. Пък нашиот 'айдутин на честта, оставя МИЛИОНИ Ш*БАНИ РОЗОВИ ЛИСТЕНЦА да му правят битката, докато той само дреме и от време на време си развява ръката, като вечно борещата се за мир Мис Свят(ама те си и мязат бе!), да им показва на г'де да одят. ПП, Ренджи си е замязал на мъжле, дейм Постави мастията на мeстото и! С нетърпение очаквам Renji vs Aizen!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 5:19 pm |
|
Claymore |
|
|
|
spiralkinda написа: Нямам търпение тази арка да свърши. Аз също. Надявах се да видя Тсукишима срещу Бякуя още този чаптър, но явно ще трябва да почакам. А Ренджи наистина е станал по-силен, кефи ме.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Сеп 24, 2011 4:10 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
^ логично, нали като е по-мръсна е по-силна
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|