|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikoku Meiro no Croisee The Animation [Лято 2011] Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 12:19 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Kawaii! Героите ме радват много, арта също. Излъчва някаква мила, успокояваща атмосфера. Сред кашите от смахнати жанрове, които подхванах, това ще ми дойде като приятно разтоварване. velush написа: Що неосъзнати...дъртият си е отявлен такъв...младият още се бори със себе си . Много ми се иска да изгуби битката
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikoku Meiro no Croisee The Animation [Лято 2011] Публикувано на: Вто Май 22, 2012 12:37 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
трябва да кажа, че се оказа по-добро от очакванията ми... някак ме завлече. Историята не бе нищо особено, но някак ми беше интересна . Арта бе добър, саундтрака също! Героите на моменти издищаха, но иначе ми допаднаха като цяло... богатото лапе само дет ми лазеше по нервите всеки път като го видя 9/10 от мен
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|