|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 04, 2011 4:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41504_1382956267.gif) |
JohnnyQuid |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
subzer0 написа: Ми, технически само Кана успя да изпълни задачата да намери гроба, пък и доста пъти се е проваляла и си мисля, че само тя ще стане С клас магьосник, а и кога мисли да съобщи на Гилдартз, че му е дъщеря? Защото ако остави нещата така, не виждам защо се бъхта за цялата тази работа около изпита. ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Да, ама Кана прецака Луси и фейлна срещу Блунот. Пък Натсу и ко. се справиха с Хадес, което си е доста по-голямо постижение.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 04, 2011 5:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Страхотен чаптър. EPIC. Като ги показаха на кораба и веднага си казах, че няма как Зереф да не е там, а той даже се появи и следващия чаптър ще се "събуди"? Иска ми се да видя как е Ултеар, Кана да каже на баща си и Лаксъс официално да се завърне преди да започне следващата арка. Rampage написа: Супер бяха, много се смях.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 11, 2011 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41504_1382956267.gif) |
JohnnyQuid |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Доколкото аз разбрах, не е точно така. Той не се прави умишлено на лош. Докато разбира Стойността на живота, около него хората (и всички живи същества) ще измират, губейки душите си заради проклятието. Но пък ако забрави за СнЖ, Дарк Мейджът отново се буди в него. Всъщност и аз съм объркан тук. Зереф е в състояние на вътрешна борба между пацифиста и Дарк Мейджа в него. В което и състояние да се намира, той е опасен за околните. Може би затова е отишъл на острова на ФТ - изолиран от другите и чакащ някой да го убие, докато не е станало твърде късно( примерно Натсу). Та мисля, че работата е следната: Зереф осъзнава Цената на живота след споменатата война преди 400г. Решава да я забрави, ама като я забравя - става пак Дарк Мейдж. Затова решава да се изолира някъде - отива на Тенроу, все пак островът е защитен от бариера, достъпът до него е секретен и тем подобни. Хадес, старото куче, бивш водач на ФТ, разбира къде е Зереф и за него бариерите на гилдията не са проблем - отива да го взима. Именно проклятието върху Зереф го прави "отхвърлен от света" и "непринадлежащ на тая епоха" Спусъкът, за който магьосникът споменава, докато говори с Хадес, е смъртта на Занкроу. Тогава той е забравил Цената на живота, отново се е превърнал в Дарк Мейдж и е "призовал" Акнолоджиа. Решението, в крайна сметка, по моему, е само 1. Зереф да умре, щото в нито едно от двете си състояние не е безопасен за околните. В момента ми е супер интересно какво ще стане, чакам и още обяснения.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:35 am |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Много епични бяха последните 3 чапа, накефих им се на макс. Уникални сцени и моменти просто. ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) btw този дракон на края на чап. 251 май е този, срещу когото Гилдарц се е изправил и не е могъл да победи. Сега ако Машима започва дългоочакваната Dragons арка ще се смеля от кеф
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 18, 2011 12:25 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Как ще е черния дракон, като Акнологията я "събудиха" грубо казано преди минути, а Гилдартз преди бая време си е изял боя.
Тва мяза повече на някво пиуе.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 18, 2011 4:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ееее велико! Много як чаптър, супер много се накефих. Беше си трогателно. Лошото е, че се задават мрачни чаптъри, направо не искам да знам какво ще стане, макар да се досещам. Гилдартс ще каже "съжалявам, но няма да мога да изпълня обещанието си да сме заедно" и ще ги спаси. Все пак във видението на Чарли си спомням, че точно Натсу и Кана плачеха, които присъстват на място в момента... Чудя се и дали няма Макаров да замине, така двамата най-стари си заминават и новото поколение поема гилдията ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Дано само да няма тайм скип, смъртта на някой важен съм я приел вече, но тайм скип няма да мога...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|