Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: :: Shin Angyo Onshi ::
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 5:53 pm 
Аватар
Masaka?!

Изображение
Повече информация за сюжета,авторите и директен линк за сваляне: ТУК.

Такаааа, тази манга си няма тема все още, а това е едно заглавие, което със сигурност си заслужава да има място, където да се коментира.

Мунсу рулира отвсякъде, няма такъв изрод просто;
Сандо също ама тя е по-специален случай. Safiir все още оплаква факта, че тя
Spoiler написа:
е в момента в ръцете на Ажи Тае /как го мразя това копеленце/
Ажи Тае го ненавиждам почти колкото Грифит, даже малко повече, щото го представят като някъв невинен мухльо, пък той егати болното и гадно копеле.

Абе много паралели могат да се направят между Берсерк/SAO, но странно нямат много общо като се замисли човек.

Мега спойлер за първите две глави на 10ти том :!: (качени са вече, линк -> в линка даден по-горе ^):
Spoiler написа:
Мунсу умря о.О Мамка му, не очаквах, че ще убият баш главния герой. :shock: В момента, в който каза на Ажи Тае, че ще оцелее независимо какво става, се сетих за скапаната игличка и изтръпнах. И Мунсу май я използва... супер гадно стана, Гътс след Затъмнението ряпа да яде, няма по-прецакан трагичен герой от Мунсу... нямам си и идея как ще се развият нещата нататък... ;/

Историята е брутална, няма спор по въпроса /или може да се породи, знам ли :lol:/ Пък и главите са от по 50, 60 страници, сравнете ги с мижавите 17тина странички на бая залгавия...

Последна промяна Morri D'in на Нед Мар 04, 2007 6:58 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие: Re: ::Shin Angyo Onshi::
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 7:02 pm 
Аватар

Morridin написа:
Мега спойлер за първите две глави на 10ти том :!: (качени са вече, линк -> в линка даден по-горе ^):
Spoiler написа:
Мунсу умря о.О Мамка му, не очаквах, че ще убият баш главния герой. :shock: В момента, в който каза на Ажи Тае, че ще оцелее независимо какво става, се сетих за скапаната игличка и изтръпнах. И Мунсу май я използва... супер гадно стана, Гътс след Затъмнението ряпа да яде, няма по-прецакан трагичен герой от Мунсу... нямам си и идея как ще се развият нещата нататък... ;/

Цитат:
Ко по демоните :shock: :shock: как така ше утрепат главния герой ве :( въпреки че винаги ми е било кеф да килнат главния герой на някоя история по средата щот дразни насия да го слупат слупат и да го остаат жив :D ама се пак тука некакси брутално ми се вижда :lol:
ПП:иска ми се да не бях чел тоя спойл или по скоро да бех чел ко пише отгоре :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 7:37 pm 
Аватар
Masaka?!

Thaw, емиии... нали следiиш историята? :lol: Или просто реши да прочетеш спойлера? :D Споко, не е чак толкова страшен, сега поне си длъжен да я почнеш ако не си още, залагам си главата, че ще ти хареса ^^
Иначе ако се почувстваш по-спокоен:
Spoiler написа:
Че умря, умря, ама има шанс да се върне като undead или нещо от тоя сорт :lol:, което в самото си естество е болна концепция, ама шибаната игличка от мандрагора... и я използва, май...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 8:06 pm 
Аватар

Цитат:
Следя я :wink: ама не бех чел тия новите чаптъри и за това :D
Иначе за игличката нали оня пич на острова си беше мъртав ама тая игличка го караше да бъде в нек'ва илюзия дет сичко е както му е кеф та ако я е ползвал ==> за Мунсу Аджи Тае треби да мъртвец :? щот се пак той това иска най много май....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 8:19 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Ба! Тия сканлатори са за убиване! Името му било Аджите, а не Аджи Тае :evil: Откъде са си го измислили това :? Пффф сега ги преглеждам raw-овете....болна работа :?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 8:22 pm 
Аватар
Masaka?!

wtf? o.O еее, какво да се прави, пак го мразя :lol:
Да знаеш, че може да е заради корейския или нз, нали Angyo Onshi на японски всъщност е Amen Ossa или нещо от тоя сорт?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 8:39 pm 
Аватар

E са збъркали са му името ? ко толко не е болка за умиране :D
аз си спомням докато четях ОР имаше една геройня дет беше Биби па после стана ББ па накрая се оказа че е Виви :lol:
ПП:некаде мерках нещо за анименце или овичка нещо линкче да ви се намира :queenmint:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 9:14 pm 
Аватар
Masaka?!

Филм :arrow: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=7747 :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 28, 2007 12:08 am 
Аватар

Аз съм едва на осми том ... е едва едва ... като се замисля колко малко остава от преведената част ме е жал да продължа :(

Munsu просто ми е идол ... спойлер за първи втори том ... не помня вече кое къде ...

Spoiler написа:
За пръв път наистина брутално ме изненада когато остави онези копия да се нанижат на мъртвото тяло на момченцето с кариочката :shock: Това беше нещо което ама никога нямаше да ми мине през ума че ще направи ... смятах че поне има почит към мъртвите ... като типечен добър герой все пак ... и там просто ми обърна представите като остави да го излапат малкия ... мисля че тогава за първи път разбрах че той не е чевек :shock: :twisted:

Мисля че от този момент ми стана наистина интересно и вече очаквам всичко от него ... единственото нещо за което съжалявам ... защо по **** е постригал тази невероятна коса *направоскуби собствените си коси от ярост и мъка* :crazy2:

Sando e сладурана :) ... и имам невероятни симпатии към Won Sul :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 28, 2007 12:14 am 
Аватар

Kagome написа:
Мисля че от този момент ми стана наистина интересно и вече очаквам всичко от него ... единственото нещо за което съжалявам ... защо по **** е постригал тази невероятна коса *направоскуби собствените си коси от ярост и мъка* :crazy2:

Sando e сладурана :) ... и имам невероятни симпатии към Won Sul :P

Автора я е "резнал" щот бавно се рисува :lol: (мое мнение :P )
ПП:тия споилер тагове вече ма нерват =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2007 3:36 am 
Аватар

Само мен ли Аджи Тае ме кефи :lol: Не са много хората , които могат да контролират ситуацията толкова добре колкото него

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 02, 2007 11:29 am 
Аватар

:thumbsup: Shin Anguo Onshi :thumbsup: Намери си и тази манхва достойно място в нашия форум-много щастлив! Също така си намери и (да се надяваме) свестни сканлейтори, защото първите томове как съм ги чакал, само аз си знам.

Иначе-Мънсу е супер як пич, макар и не в същинския смисъл на думата, или поне докато не се надруса :lol: . И как наистина са посмели да му резнат косицата?! Сандо-на всички от мъжки пол им е ясно, че :love: или по-скоро :twisted: . Жалко, че напоследък не я виждаме, толкова често :(. Аджи Тае е малко, гадно к******е, особено пък след последния том.

Одеве стана дума за прилики с Берсерк. Наистина много хора сравняват Shin Angyo Onshi и мангата на Miura, но аз не виждам чак толкова прилики. Единственото, че и двете манги са с много готин сюжет (СОА>Берсерк, макар че Берсерк е/беше с доста по-голям потенциал), маса-як арт (СОА>Берсерк), маса-брутални герой (СОА<Берсерк). А това не са малко прилики :lol:

Мънсу вярно ли се е боднал с иглата от мандрагора? Това съм го пропуснал, а в момента не мога да си дръпна главата да го прочета пак.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 4:03 pm 
Аватар
OnizukaKun

Аз съм до 7 том...манхва-та(нали така се казва) е невероятна...според мен...
Munsu...е един от любимите ми герои...а те са доста...от произведенията които съм прочел и чета...Изображение
С неговото хладно на пръв поглед държание...си е доста свестен тип...Изображение

Аджите/ Аджи Тае както му е там името...наистина доста напомня на Грифит...тези двамата немога да им разбера мотивите/дейсвията...Изображение

Последна промяна Kippei на Нед Мар 11, 2007 5:10 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 4:59 pm 
Аватар
Masaka?!

Вчера излезе новата глава на Chapter 18-part1 на SAO. Пак завърши с проклет cliffhander, поне от etc казват, че ще са по-бързички със следващите няколко глави, така че тия дни трябва да ги очакваме.

Мунсу... :(
Btw, имаше някои брутални панели в тази глава...

ЕДИТ: до 3 минутки ще е качена на сървъра на AnimeS...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 5:05 pm 
Аватар

Само аз ли виждам разликата между Аджи Тае и Грифит :shock: Грифит предаде верните си приятели при възможност , която нямаше как да знае , че ще получи , а Аджи Тае беше запланувал всичко от самото начало (поне така ми се струва) и е постигнал всичко със собствените си сили , умиения и зли планове.Поправете ме , ако греша ъфкорс :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]