|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли мангата? Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 5:41 pm |
Hajutze |
|
|
|
We read, we just don't buy. Не забравяй, че това са спад на продажбите, не интереса като цяло.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли мангата? Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:21 pm |
|
Veskou |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 16, 2008 12:55 pm Мнения: 699 Местоположение: UK
|
lcool написа: We read, we just don't buy. Не забравяй, че това са спад на продажбите, не интереса като цяло. Няма смисъл японците да си download-ват манга, след като могат да я имат на хартия... И само не ми казвай, че опира до пари, защото те имат къде-къде по-висок стандарт на живот от нас.
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли мангата? Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:43 pm |
|
Veskou |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 16, 2008 12:55 pm Мнения: 699 Местоположение: UK
|
Ice-Man написа: Японците бая манга си купуват да ти кажа. Силно се съмнявам тази тенденция да се е запазила в днешно време. Така че - не, мангата изобщо не умира. Далеч е времето от този процес, ако изобщо настъпи... Поне на този етап анимето не ми се струва да "умира".
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли мангата? Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 7:29 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Veskou написа: Поне на този етап анимето не ми се струва да "умира". Да съм казал, че анимето "умира"?! Но в Япония мангата повече се купува от анимето, така че съм по-склонен да приема тезата, че аниме индустрията замира при положение, че напоследък почти нищо хубаво не излиза.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли мангата? Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 9:13 pm |
Hajutze |
|
|
|
Veskou написа: lcool написа: We read, we just don't buy. Не забравяй, че това са спад на продажбите, не интереса като цяло. Няма смисъл японците да си download-ват манга, след като могат да я имат на хартия... И само не ми казвай, че опира до пари, защото те имат къде-къде по-висок стандарт на живот от нас. До лично предпочитане е ... Аз дори да го имам на хартия, no way in hell I'm gonna read it in paper.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли мангата? Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 11:13 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Местя във фенскусии според мен мангата не запада, икономиеската криза само спомага да се отсеят популярните заглавия (които често не са най-добрите де)... като цяло обаче и тази индустрия е ударена от спада на икономиката... с няколко думи - желанието не намалява, но търсенето й може би спада, поради намалена покупателна способност на феновете...
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|