Добре ама имаше некфи излишни страници там и за кфа отрова говореха човечеството като цяло или нещо друго (бомбата от старчето ) че не помна вече какво ставаше преди тфа . Айде сега да се надяваме че няма даспре след 5 чаптъра поне арката да свърши .Според мен мангата е още в средата ама с тая трансформация на Гон нещо ми се стува че е към края и аз незнам вече .
Публикувано на: Пет Авг 19, 2011 12:45 am
nozo
Боже този нов чап е wall of text особено има две страници нищо не се вижда от рисунките зад текста. В този чап май има повече думи отколкото в някое от последните томчета на Белчо. Честито на всички за завръщането, дано продължи по-дълго, че да и видим след 5-6 години края на тази манга
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Очаквах бащата на Гон да се яви и да пречука Меруем или поне някой от по-горните ешелони на Ловното общество... but whatever... Кралят ще умре от отрова
Ией анимето на 2 октомври почва добре добре . А тази усмивка накрая беше сега ще играем последна игра преди да умра или сега я намерих мога да ги избия и пеперудата умря . Искам да дадат Гон и дали ще има някакви сили изобщо и какво ще става от сега че след тая трансформация и коментара че ще си загуби силите ме човъркат всякакви въпроси.
След тооолкова време, тая арка най-накрая приключи. Малко тъпичко, но реално няма кой да го бие тоя. Дано следващия път вече видим Гон, че доста време мина от последното му появяване.
Кфо ли е станало че тая ревна накрая . С Гон ли е свързано с краля ли ,чудна работа , а това малкото дето каза че се казва Кайто много ме съмнява и явно Килуа знае начин да спаси Гон щом така беше тръгнал преди да му звъннат .
Публикувано на: Сря Сеп 14, 2011 12:02 am
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Тя Питоу си уби Кайто веднага още в началото и си каза после на Гон че духът напуснал ли е тшлото и умре нищо неможе да направи . ИИИиииилииии може да му е направила мозъчна трансплантация и сега да си връща спомените
ооооооооооо... следващата арка се очертава да е черешката на тортата! Ще покажат част от най-умелите ловци. Да се надяваме, че таткото на Гон ще вземе участие в "изпита" за директор
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения