|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: MyArt: Isena's fanart and other stuff  Публикувано на: Съб Сеп 03, 2011 1:00 am |
 |
isena |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Не ми се пуска линк към всяка една поотделно и затова си давам направо галерията  enjoy ............
Последна промяна isena на Пон Апр 22, 2013 7:19 pm, променена общо 1 път
_________________ ..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Isena's fanart and other stuff  Публикувано на: Съб Сеп 03, 2011 2:50 am |
 |
burst |
|
 |
|
Има някои, на които направо бях ; ООО ... =Д Предлагам ти да излагаш творбите си тук, особено когато имаш нещо ново, понеже се съмнявам някои потребители да тръгнат да ти преглеждат девианта(като мен =д), по простата причина, че ги мързи. Ако имаш проблем с качването на рисунките ми кажи, ше помогнем =Д.
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Isena's fanart and other stuff  Публикувано на: Съб Сеп 03, 2011 11:50 am |
 |
isena |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Не прерисувам а използвам въображението си и едно огледало  За по "мъжествените" пози и тези, които изискват някаква перспектива изнудвам мъжа ми да се криви  Знам че анатомията ми куца и че имам още хляб да изям докато схвана нещата, но рисуването ми е само хоби, и нямам много време за практика.
_________________ ..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Isena's fanart and other stuff  Публикувано на: Съб Сеп 03, 2011 3:00 pm |
 |
bmine |
|
 |
|
Браво бе, много са добри.  Щом не са наистина прерисувани съм впечатлен. Много хубави ръце. Разбираш
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|