|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 7:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:03 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Не вярвам, че го казвам с радостна нотка, но....КАНДА Е ЖИВ! В началото на чапа като го обявиха за дед ми се сви сърцето, но за сметка на това щом се появи бях со фъкин хепи. Линк е мъртъв, Джони е досаден, Крос е жив, просто няма как да е мъртъв, не помня дали оназ гадост каза за кво е искала да му тегли ножа. Не подхожда на Крос да бъде убт от няква развилняла се висша сила, само от Ален. И Тики е жив, той ще остне единствения жив Ноа накрая, ше видите, и ше играе покер до смърт...Брат му беше мноо як, как рейджна, но... КАКВО ТИ СТАВА БЕ, ХОШИНО? Шо толкоз мразиш Лави? Това идеално двузимерносъздание с едно око, червена коса и аура за секс? Защо или го няма никакъв или го мъчиш точно, колкотои главния?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:19 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Save and hide him. Hmmm.... А за Канда си знаех че няма да го убият така.Прекалено важен е за популярноста на мангата.
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:31 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Няма нужда от спойл таг. Естествено, че може да е фалшив, просто казах, че дадоха гроба му Пак е нещо. Но както и другите герои (Канда примерно), толкова и Линк ще е мъртъв и Крос и той. Просто по-главен герой май май няма да умре, а баси трагедията преживяват всички, но никой не умира... Представете си ако вземе, че умре някой (Всъщност май от учените беше умрял някой, просто през толкова време излиза глава, че нямам спомен какво беше станало в предната, камоли още по-рано )
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:11 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Чай са, доста по-нереална беше смъртта на Крос и идеята, че той е мъртъв...Ако той не е жив, това обезсмисля оцеляването на всички останали. Още повече, че Крос е изоставил Джъджмента, но за Мария не е казано и дума...Апокрифа смятам, че би си я прибрал, но нея я няма, а не ми се струваше да върви с друг, да не говорим, че и ползва от нея друг няма. Тая имба Крос, който толкова години е оцелявал и се е пазел от Ноа, 14-и, Орден и Ърл да бъде убит от некаква мижава силичка....Ааа не. Явно има нещо мръсно, което го дразни и е бил отбой с Мария.
Ония третие екзорсисти, ако не броим миналото на Канда, бяха супер излишни на фона на много неразвити герои. И на лави са дупе да му е яко, щото май брата на Тики му пръсна панаира,а Пандата не мое твърде да търпи да му мъчат дитето.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 4:36 pm |
|
Zenith |
|
|
|
popcorn girl написа: Крос си ми е любимец, но единственото което ми хрумва като възможност е да е приложил някои от триковете с които се криеше в арката-май беше от способностите на "Мария" или нещо такова. Просто не мисля, че и противника му е за подценяване - не може нещо от което Ноа се боят да слабо, нали? Информацията, която Букман и Лави в частност притежават е в състояние спокойно да ги направи третите участници в конфликта/имам предвид самостоятелно/, но явно това поне засега не е залегнало в бъдещия сюжет/ако го има де/. Ти Ноата не ги имай за критерий много...Роад беше размазана от Лави все пак, Джасдеби от крори, а Скин напрао си умря зарад Канда. И всички тия Крос ги държеше в малкия си джоб. Има план човека, трябва да има план или поне некъв нечовешки флашбек с него.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|