|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Сеп 03, 2011 10:24 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Момента с Усоп само на аниме съм го гледал и там не помня дали беше такъв момента. Още една сцена в която мангата > анимето. Усоп И аз отричах теорията за очите че са специални.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 11:48 am |
|
S.T.A.L.K.E.R. |
|
|
|
Като стана въпрос за теории: Вижте средния панел - Драгон се завръща закъснял и носи някой тежко ранен. Преди това ни показа, че той познава Сабо и малко по-късно корабът му беше взривен. Тоест според мен Сабо е бил спасен от Драгон и в момента е революционер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 5:50 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Коби не впечатлява? Не мога да се съглася с теб. От малка мижитурка, пленник на кораб на посредствен пират, се превърна в стабилна маринка, успя да преживее войната с УБ и дори има хаки, което го прави потенциален вицеадмирал. Владее Сору техниката от бойното изкуство Рокушики, което се владее от СиПиНайн и някои вицеадмирали => Коби = недоусъвършенстван вицеадмирал, но се има предвид, че е доста млад и зелен все още. Коби е може би единственият герой, чиито темпове на развитие са съизмерими с тези на СХП. След кратък преглед на чаповете и аз съпортвам теорията на Сталкера. Просто ми се струва прекалено логично Драгон да е спасил Сабо.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 10:29 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Да но не виждаме развитието на Коби. Просто се появява периодични и без нищи е станал изруд. А това с хакито беше подигравка направо. Един от най-фейл моментите в мангата. И мен не ме кефят нито Коби, нито Сабо.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 11:54 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Wind_Falcon написа: Да но не виждаме развитието на Коби. Просто се появява периодични и без нищи е станал изруд. А това с хакито беше подигравка направо. Един от най-фейл моментите в мангата. Определено един от най-глупавите моменти беше. Сега остава Драгон да е спасил Сабо, и тая манга сериозно ще се замисля дали да я продължавам...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|