Дата и час: Нед Фев 02, 2025 6:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 44 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: D.Gray-Man
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 2:23 am 
Аватар

E, нямаше таймскип - 3 месеца не се броят. Тики и Канда са живи :kicking: , жалко, че няма начин да върнат и Крос все пак нали Апокриф =)) го е убил. Букман и Лави май доста интересни неща знаят, остана само да ги споделят и с нас :D . Другото което ме гложди е сега Канда като се е "освободил от проклятието" ще може ли да оздравява бързо като преди?

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:47 am 
Аватар

Ееее ... Тва много тъпо , защо не дават нещо за Линк или Алън , или как тики се е измъкнал.
А тоя Чаоджи или там къвто е се мисли , че ще победи Алън =)) , мангата става и по-рядка чап рлед ноември :(

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 12:22 pm 
Аватар
Модератор

Тея 3 месеца в мангата, имам чувството, че реално си ги изчакахме... То не стига, че месечна стана, ами и през месец почна да излиза (че и главите дълги като за седмично списание). Че и главата за странични герои се разправя, за които на никой не му пука особено...

"защо не дават нещо за Линк" - дадоха, гроба му.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:03 pm 
Аватар

Не вярвам, че го казвам с радостна нотка, но....КАНДА Е ЖИВ! :love: В началото на чапа като го обявиха за дед ми се сви сърцето, но за сметка на това щом се появи бях со фъкин хепи.

Линк е мъртъв, Джони е досаден, Крос е жив, просто няма как да е мъртъв, не помня дали оназ гадост каза за кво е искала да му тегли ножа. Не подхожда на Крос да бъде убт от няква развилняла се висша сила, само от Ален. И Тики е жив, той ще остне единствения жив Ноа накрая, ше видите, и ше играе покер до смърт...Брат му беше мноо як, как рейджна, но...

КАКВО ТИ СТАВА БЕ, ХОШИНО? Шо толкоз мразиш Лави? Това идеално двузимерносъздание с едно око, червена коса и аура за секс? Защо или го няма никакъв или го мъчиш точно, колкотои главния?

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:10 pm 
Аватар

Последна промяна ati_petrov на Пон Сеп 05, 2011 9:26 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:19 pm 
Аватар

Save and hide him.
Hmmm.... :hmm:
А за Канда си знаех че няма да го убият така.Прекалено важен е за популярноста на мангата.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:31 pm 
Аватар
Модератор

Няма нужда от спойл таг.
Естествено, че може да е фалшив, просто казах, че дадоха гроба му :lol: Пак е нещо. Но както и другите герои (Канда примерно), толкова и Линк ще е мъртъв и Крос и той. Просто по-главен герой май май няма да умре, а баси трагедията преживяват всички, но никой не умира... Представете си ако вземе, че умре някой :lol: (Всъщност май от учените беше умрял някой, просто през толкова време излиза глава, че нямам спомен какво беше станало в предната, камоли още по-рано :lol: )

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 12:20 am 
Аватар

Sh*t, тоя Канда колко се надявах да е пукнал... след "драматичния" му бек нямах много желание да го виждам... ако е за сметка пък на Линк/Крос, още повече няма да мога да го трая :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 1:19 am 
Аватар

Фенсървиса все пак е на първо място :D . За Линк и за Канда си остави вратичка да ги върне. При Крос нещата не стоят точно така и ако го върне/колкото и да ми се иска/ просто ще бъде изсмукано от пръстите. Като ще трепе второстепенни да почне с Чаоджи - най-реалния персонаж/кретени като този навън с лопата да ги ринеш :roll: /-вероятно затова ми е и толкова антипатичен. Само дето при скороста, с която излизат чаповете това ще стане най-рано по Великден :?

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:11 am 
Аватар

Чай са, доста по-нереална беше смъртта на Крос и идеята, че той е мъртъв...Ако той не е жив, това обезсмисля оцеляването на всички останали. Още повече, че Крос е изоставил Джъджмента, но за Мария не е казано и дума...Апокрифа смятам, че би си я прибрал, но нея я няма, а не ми се струваше да върви с друг, да не говорим, че и ползва от нея друг няма. Тая имба Крос, който толкова години е оцелявал и се е пазел от Ноа, 14-и, Орден и Ърл да бъде убит от некаква мижава силичка....Ааа не. Явно има нещо мръсно, което го дразни и е бил отбой с Мария.

Ония третие екзорсисти, ако не броим миналото на Канда, бяха супер излишни на фона на много неразвити герои. И на лави са дупе да му е яко, щото май брата на Тики му пръсна панаира,а Пандата не мое твърде да търпи да му мъчат дитето.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:34 am 
Аватар

Крос си ми е любимец, но единственото което ми хрумва като възможност е да е приложил някои от триковете с които се криеше в арката-май беше от способностите на "Мария" или нещо такова. Просто не мисля, че и противника му е за подценяване - не може нещо от което Ноа се боят да слабо, нали? Информацията, която Букман и Лави в частност притежават е в състояние спокойно да ги направи третите участници в конфликта/имам предвид самостоятелно/, но явно това поне засега не е залегнало в бъдещия сюжет/ако го има де/.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:37 am 
Аватар

:tired: изгледах го,но през цялото време бях на нокти.Всеки епизод си виках че нашият не е толкова кьопав,ще извади нещо от ръкава и да той успя ... той ни свири на пиано :doh: сериозно ПИАНО.Представете си какво би направил Лелуш с флейта,Ичиго с обой или не дай боже Учиха Мадара с триъгълник . Просто не си струва времето,каквото и да кажете не можете да ме убедите (освен материално) да прочета мангата .

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:40 am 
Аватар

Гледах анимето веднага след като излезе (даже май го rewatch-нах).Но не бях се сетил дори да потърся манга.. :lol: :lol:
Сега я даунлоадвам,до няколко дни(може и седмици или месеци,няма значение)ще намеря нещо достойно да ви се озъбя :mrgreen: Пример: ЕЕЕЕЕЕ тоя умряяяяяяяяяя колко ми е жал за него(рев рев рев рев та до припадък). =)) =)) Как може да не го съжалявате...... (и пак рев рев рев рев) =)) =)) =)) =)) =))
Та добре се олигавих а сега кажете струва ли си да я чакам да се сваля(11часа от "на майната си" въпреки че съм с страшно бърз BIZ пакет,ама и те са си бая чапове явно)или да я дропя още сега.
ПС:
:blush: :blush: :blush: След като се сетих че това определено е неправилната тема за този въпрос. :lol: :lol: :lol:

Кажи на ВаУката от 3тия етаж да не си паркира веУосипедО на пешеходната. Не знам Ауди Уи е,ВиваУди Уи е,ама като изУЕЗЕМ с еУектрОЖЕНО ЧЕ МУ ОСТАИМ само смукаЧО!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 4:36 pm 
Аватар

popcorn girl написа:
Крос си ми е любимец, но единственото което ми хрумва като възможност е да е приложил някои от триковете с които се криеше в арката-май беше от способностите на "Мария" или нещо такова. Просто не мисля, че и противника му е за подценяване - не може нещо от което Ноа се боят да слабо, нали? Информацията, която Букман и Лави в частност притежават е в състояние спокойно да ги направи третите участници в конфликта/имам предвид самостоятелно/, но явно това поне засега не е залегнало в бъдещия сюжет/ако го има де/.

Ти Ноата не ги имай за критерий много...Роад беше размазана от Лави все пак, Джасдеби от крори, а Скин напрао си умря зарад Канда. И всички тия Крос ги държеше в малкия си джоб. Има план човека, трябва да има план или поне некъв нечовешки флашбек с него.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 9:43 pm 
Аватар
Модератор

Zenith написа:
поне некъв нечовешки флашбек с него.

Ей ся... С темпото дето се движи историята, само за флашбеци е. Че и то за Крос... не благодаря. За 14тия, Ърл и Клауд Найн съм съгласен за флашбек :lol: Но за други не.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 44 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]