|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 6:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 31, 2011 3:58 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Емото се пробуди най-сетне, а русия харчи чакра като за световно
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 31, 2011 4:15 pm |
|
ati_petrov |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 07, 2010 9:12 pm Мнения: 198 Местоположение: THE WORLD OF ANIME AND MANGA
|
Чапа е як , ама очите на Саске са най-интересни И WOW аматерасу в тва ... абе големия мич на саске (не помня името на джутсуто )
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 31, 2011 6:56 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Rasengan Planet WTF Nice Хубав чаптър и добро развитие на войната. Емото се появи и сега нещата стават доста напечени при положение, че и "Мадара" с бившите Джинчуриката е хукнал нанякъде Много епична арка, мамка му
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Авг 31, 2011 8:14 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
От началото на тази война всичко ми изглежда пренатрупано. Толкова много действия трябваше да се покажат, а реално погледнато не е минало кой знае какво време в мангата. Преди колко време беше момента Сасуке да се оттегли от войната, за да вземе очите на брат си, защото започна да му се замъглява зрението. Сега нещата като се събират на едно място ще се избегне това скачане от едно бойно поле на друго. Другото, Сасуке се забавлява да гъбарка по-слабите от него и то с едно извратено чувство за удоволствие, но така и трябва да бъде. Помня някой беше споменал, че битката между различните генерации нинджи трябва да отнеме време, поради някаква логика, която имаше смисъл, но в момента не мога да се сетя за точния изказ. Точно обратното се случи в този чаптър, поне според мене.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 01, 2011 8:50 am |
|
Shadowknight |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
Ice-Man написа: Rasengan Planet WTF Nice Хубав чаптър и добро развитие на войната. Емото се появи и сега нещата стават доста напечени при положение, че и "Мадара" с бившите Джинчуриката е хукнал нанякъде Много епична арка, мамка му :O planet? It's whole solar system
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 01, 2011 12:44 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
iRoNWill написа: Докато някой не изкара Шаринган,дето в очите формата не показва среден пръст няма да съм доволен ditto това беше физиономия, която не бях виждала от доста време и въпреки жалкия крах на Зетсу се надявам скоро да започне драма боя между Наруто и Саске ТВЪРДЕ много време го проточиха
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Сеп 04, 2011 4:25 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
KISSSY написа: това беше физиономия, която не бях виждала от доста време и въпреки жалкия крах на Зетсу Какъв крах на Зетсу само не можах да разбера? В най - добрия случай, това което СасУке утрепа беше клонинг на белия Зетсу. Нищо интересно, при положение, че даже и безименните нинджи от алианса са направили по един фраг vs. този опонент Boriiiiing~~~~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|