|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 5:53 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Какво общо има първата открадната самоличност с последната открадната самоличност? Първата беше Арика в zwei формата, а последната бе Фуми - аз поне мисля, че е тя заради розовеещата коса и оръжието-коса(scythe).
А метеорита ми се струва, че дойде откъм луната и има общо с оная просволута звезда(или беше белег на луната) дето е още от Mai Hime. Абе нещо завъртяно ще да е.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 23, 2007 1:57 pm |
|
apcho |
|
|
|
Втори епизод излезе в "сурова" версия. DoReMi вероятно скоро ще изкарат техен релийз - надявам се до ден-два максимум, ама кой знае. Ще проверя в страницата им.
Харука Как и се накефих не е истина... Страшна е! И като "обикновен" персонаж в Mai Hime рулираше, а сега - още повече. Направо си е брутална каката, а пък и готино се би. Освен нея Чи и Сара се разписаха, че малко да видим и техните сили.
Появи се и Томое. Зла и перверзна, неустоима комбинация. Не разбрах много ролята и, ама като го преведат ще наваксам.
Иначе се оказах прав за Фуми, сигурно само отчасти де, ама все пак се брои за точка в моя полза!
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 02, 2007 11:44 am |
|
apcho |
|
|
|
SayanMk написа: Zwei все си го свързвах със змей, а па то било 'цвай'
На боб, ръка или нещо друго гледаш ли, че да идвам да ми предсказваш бъдещето?
Епизод 3: много подскачащи, притиснати и експоузнати прелести, още мистерия и заплитане, поредните няколко намека за връзката с Mai HiME, плюс пророчеството на Sayan. Nao-семпай рулираше, Нина бе кифлеста както винаги, а Арика с прическа ала-Нина беше CUTE!!! ops: Твърде малко Maki-maki-sama.
Не искам следващия епизод да е последен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 9:54 pm |
|
apcho |
|
|
|
FAKE!!!
И все пак, предвид наличието на Mai- HiME Destiny: Priestess of the Dragon не е без основание да имаме очаквания за още от каквото и когото ни кефят. Аз поне си се надявам. ops:
Ако се и навия най-накрая да почна мангите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 03, 2007 10:16 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Iskragt написа:
Ми като минаха Mai HiME, Mai Z HiME и Mai Z HiME Zwei сега чакаме да почне и Mai I HiME
П.П. Значи довидях, че в началото леко се обсиждаше връзката между Mai HiME и Mai Z HiME... Ми реших и аз да кажа каква е възката поне според мене де Ми персонажите са си сищите само където това е бая годинки в бъдещето и се случва на друга планета
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|