Дата и час: Нед Фев 02, 2025 7:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 50 [ 738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 2:38 pm 
Аватар

Струва ми се, че Итачи вече знае къде е Кабуто и отива наптраво за главата му :twisted: .
Предполагам Киши ще измисли някакъв логичен (за шиноби света) начин затова как Итачи е разбрал.
Оцветената страничка, където е показаната атаката на тримата , най-много ме радва на Наруто - все едно някаква планета с пръстени cool yaa :D , a Итачи хвърля обикновен Шаринган :P

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 3:38 pm 
Аватар

Итачи да отива да троши Кабучимаро, за да спре Едо Тенсей-я.
Иначе - нещо ми беше скучен чаптърът.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 4:48 pm 
Аватар

deathrazor написа:
най-готиново беше цветната страничка с атаките на тримата :rocknroll:

Напълно, color-инга на този пич яко рулва :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:
Итачи за пореден път е over 9000 8)
И-И-И-И Наруто лепва един Расенган на предишното Цучикаге :nod:

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 5:04 pm 
Аватар

Що пък решихте, че това е точно Наруто?
Може да е Джирая , кабутовският скрит коз. Тогава ще е мноого яко.
Преди в мангата Кабучимаро спомена, че желае да възроди Джирая много и че е възможно да извлече ДНК от оръжията на Шестте пътя.

Пък току-виж Оро възродил Сагето на Шестте пътя .. :vicious:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 5:31 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
My money is on Konohamaru :lol: :lol:

=)) да бе, що не :D
макар че той не е ли малко малък за да си играе на войник :hmm:

и все пак залагам за Наруто, като най-очевидно

Джирая май каза преди началото на войната, че не е могъл да стигне до днк проба.
Жалко, като се замисля, щеше да е фън

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 5:51 pm 

JohnnyQuid написа:
Що пък решихте, че това е точно Наруто?

Kyubi Cloak ? Загледай се в ръката.

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 6:01 pm 
Аватар

Никакъв шанс за Джирая, пичове :wink:
Това си е Наруто, 1% за Конохамару :lol:

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 7:57 pm 

Ice-Man написа:
Никакъв шанс за Джирая, пичове :wink:
Това си е Наруто, 1% за Конохамару :lol:

Дай 0.5% Какаши .. и той я може :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 9:05 pm 
Аватар

тоя мизукаге има много интересна техника не разбрах кога е мираж кога не

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 9:08 pm 

slun4o написа:

Мидата го прави мираж. За да може да ги обърка, е направил ВТОРА мида, която е мираж, за да не атакуват по оригинала, който е "замаскиран" зад него.

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 9:34 pm 
Аватар
Модератор

Chaos. написа:

Мога ли да попитам от кога четеш манга и колко? Също и филми гледаш ли? Стандартна ситуация, нещо става с героя и дават (замръзналото/изненаданото/странното/ и т.н.) лицето на героя, после дават какво му се е случило.
Предполагаш, че щом тогава заговори, значи от тогава е в съзнание? Реакцията му за Чибаку Тенсей идва прекалено късно, не мислиш ли... И то е движение от пробождането. После онзи звук на окото показва, че Нагато идва в съзнание/контрол. После звуците при говоренето, показват, че тялото вече се разпада.
Нека задълбая и по-надълбоко, макар да не съм в момента 100% сигурен, че беше така (трябва да прегледам предните чаптъри). Погледни когато Кабуто пое контрол (около отблъскването на Аматерасу), цвета на очите на Нагато се промени. В панела в който аз казвам, че Нагато идва в създание (а ти, че усеща пробождането), стария цвет на окото му се върна (затова е и звука, отбелязва промяната). Имам някакъв спомен, че и при Забуза потъмняха очите, когато Кабуто пое контрол. Не ми се рови сега, по-късно ще поровя, да видя дали наистина потъмняваха очите, когато Кабуто поемаше цялостен контрол.

"Но все пак е друга техника и не би трябвало да му влияе освен за следващ Чибаку Тенсей." - да друга техника е, все едно Сусано да влияе на Аматерасу или другите силни техники на Итачи. Че изисква повече чакра и концентрация, нищо не значи.

"Не знаем колко чакра има." - ако беше много, щяха да коментират това "Ох, каква е тази масивна чакра и т.н.". И всъщност е без значение. Дори и много да е, както при Расенган, атаката спря, а не продължи към Нагато.

"нито знаем кое кое ще запечата и абсорбира" - продължаваш да твърдиш, че атака изискваща докосване, идваща от разстояние от супер нинджа е по-бърза от техника не изискваща контракт от супер нинджа също с изключителни реакции като предходния. Или нещо което, за да победи трябва да те докосне изправено срещу нещо, което те спира преди да те докосне. Кое бие според теб? Играем на гоненица, аз съм скрит в сфера, а ти се опитай да ме докоснеш :lol:
Итачи не знае техниката Чибаку Тенсей, видя се много ясно, как техниката си отиде горе и се активира, Итачи тогава обмисли ситуацията и реши, че трябва да я разрушат (не той да я разруши, а те). Логично интелигентен персонаж като него, знае, че ако може сам, няма да иска помощ. Наруто също я видя и каза, че е лошо, тогава Итачи можеше да я разруши докато е малка. Също от това което се видя, топката отиде доста бързо горе и се активира. Не ти е понятно как сме видяли, че трябват най-силните атаки на тримата? Итачи: да ударим с най-силните си атаки едновременно. А не е: Ще я ударя с най-силната си атака. При което удрят едновременно, не един след друг или нещо подобно, а тримата заедно, за да има достатъчно сила, за разрушението. И не е just in case, защото ако беше така, щеше да го спомене. Когато кажат, трябва тримата да направим нещо, за да победим, то е защото сам един от тях не може. Затова тримата обединяват силата си, за да победят.

"Кишимото? Не я абсорбира. Ако е могъл, щеше. Защо не е могъл не знаем точно поради горепосочените неща." - пак питам и как го извъртя това? Извъртя техниката, такаче при опита на Нагато да абсорбира, то не се получи? Всъщност вече знаем, защо не е могъл, защото не е опитал Кабуто (от новата глава). Но примера ти куцаше, как ще ми кажеш всеки може да извърти техниката, че да не може да бъде абсорбирана, а ми даваш за пример това, че Киши не е опитал. Това не е всеки, нито "извъртане" на техниката. Нека и аз "извъртя" тогава една техника. Генджутцуто на Итачи е безполезно, защо? Защото "Кишимото не го използва. Ако е могъл, щеше. Защо не е могъл не знаем точно поради някоя тайна." Но реално нямаме никакво доказателство, дали визуалното генджутсу действа на Риненган или не. Защото не е пробвано, но като гледам на теб това ти е достатъчно, за да се съгласиш, че то не действа, щом си съгласен, че абсорбирането не действа, щом не е пробвано :lol:

Логичните ми изводи нямат кой знае каква защита? Освен можеби това, че са почти факти? Итачи не знае какво прави техниката, факт. Докато измисли как да я контрира, тя се активира (активира се даже преди да почни да мисли), факт. Стана прекалено бързо и коментираха, че трудно ще я уцелят (и то голямата, представи си малката), факт. Обединиха си силите и тримата, за да я разрушат, факт. Има нужда от малко време да си направи техниката, Чибаку Тенсей и то има нужда от малко време, за да се активира, факт. Времето да измисли контра + направи техниката си = активирано Чибаку Тенсей. Затова и казах преди: битката нямаше да се развие така, ако Наруто и Би ги няма. Не съм казал, че Итачи ще бъде унищожен/премазан и т.н. Казах, че нямаше да е такова бързо развитие, продиктувано от тези неща които изброих. Ти излезе, казвайки, че и сам би се справил и то след като се видя, че сам не можа да се справи и поиска помощ от тях...
Сега меча или Шинра Тенсей? Едното изисква докосване, другото от разстояние отблъсква. А е отблъсквал изключително много бързи неща. Спомни си Наруто срещу Дева Пътя, как чакаше да изтекат 5те секунди и в момента в който изтекоха, Шинра Тенсей го активира моментално. Склонен съм да се съглася, че и двете имат еднакво време за активиране, ама едното идва от разстояние.
Също така, Наруто коментира, че техниките на Нагато са много по-бързи и силни от преди (явно, защото идват директно от него, а не през "прокси" (видя се и, че Чибаку Тенсей стана много по-бързо от преди, а също означава и по-бързо абсорбиране)).

Иначе е ясно, защо го е промушил, защото Кабуто е идиот. Опитал се е да избегне атаката, хем знае, че Нагато има проблеми с краката. А Нагато има голям арнесал от техники с които може да избегне/блокира атаки от всякакъв род.

Но наистина няма как да се убедим един друг, след като виждам как тълкуваш стандартни панели погрешно. В смисъл фактите/нарисувани/написаните неща ги тълкуваш погрешно, какво да говорим за нещата, където изисква малко да помислиш.

Мда, това трябва да е Наруто. Ако сега той сам победи Му, ще се отчая за поредния прецакан як герой. Иначе и с жокери им е трудно на някой. Както и Roronoa Zoro отбеляза и аз (имам спомен, че мрънках преди май за това), просто са далеч от нивата на старите супер нинджи (може би Гаара е само изключение).

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 25, 2011 10:14 pm 
Аватар

lcool написа:
slun4o написа:

Мидата го прави мираж. За да може да ги обърка, е направил ВТОРА мида, която е мираж, за да не атакуват по оригинала, който е "замаскиран" зад него.

аха то не било сложно :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 3:22 pm 
Аватар

Logrus написа:
Безлична за теб- за други интересна... така е винаги :)

Трю, имаш право. За мен в момента дори Блийч е с пъти по - непредвидима, и интересна и т.н. Кубо поне поддържа едно и също ниво :D Докато при Наруто знаеш какво става - попюларити = повече скрийн тайм(даже и героя да няма толкова какво да предложи) ^^
Chaos. написа:
А дори да е, вече промушен, няма Шинра Теснее. Your soul is Itachi's

Wrong. Нагато разполагаше за кратък период от време със собствения си разсъдък, което ще рече, че няма никакъв проблем да направи Шинра Тенсей, тъй като за тази техника не се изискват никакви движения. Което отново ни навежда на мисълта, че Нагато не е желал да им създава повече неприятности, и послушно се е оставил да го сийл-нат(в момента сигурно си правят пуул парти с Орочимару, който чака удобния момент за да му отмъкне Ри'негана, и да изпълни своята отдавнашна мечта - да се сдобие с dojutsu което ще му позволи да научи всички техники на света, а Rinnegan е най - близкото до това).
Chaos. написа:
Не искам 200 страници с факти за техниките, не искам и да знам дали мечът е по-бърз от Шинра Тенсее

Хм, Шинра Тенсей е инстант(и не изисква никакви движения), съответно освен ако и Totsuka Sword-а не е на същия принцип(и се нуждае от определено време за да стигне до жертвата си), аз си слагам парите за техниката на Нагато.

Та на практика разбрахме и доло-горе, каква е разликата между осакатения Нагато и "complete Nagato"

Ми никаква, освен че complete Нагато се разхубавява, и заприличва на невинно момиченце ^^ Горкият... забравил е какво е да си служиш с краката, и май наистина е така... тъй като при битката с Ханзо беше показан като бая бързо шиноби
И бтв, друго нещо ми направи впечатление. Нагато трябва да е около възрастта на четвъртия(35-40 годинки), а след като абсорбира чакрата на Бий, заизглежда дори по - млад от Итачи. Това значи ли, че е безсмъртен?
Може би това е и причината за безсмъртието на Мадара. След като е откраднал силата на Хаширама, и е отключил своя Ри'неган, е започнал да вампирства наляво-надясно ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 5:31 pm 
Аватар

Добре беше чаптъра, мангата си поддържа едно много добро ниво и съм доволен.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2011 7:36 pm 

Наруто е много яко аниме и манга!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 50 [ 738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]