Направо не е истина как замазаха поведението на Даемон. В тая манга май няма нито един, който да е истински зъл, освен Xanxus, ама и той омеква от време на време. Представянето на Тсуна, като екзорсист и медиум, който приказва с отвъдното не се получи. Кажи-речи нищо ново под слънцето.
Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 11:18 pm
Sis.
Последния чаптър е пълна боза. Даемон уж беше най-големия злодей, пък то к'во се оказа... Добре, че проклетата арка е към края си, сериозно се бях замислила просто да спра да чета.
Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 6:45 pm
SnaikBG
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
И все още нищо не са показали от властите им. Правят го така че да изглежда Мафията да владее всичко което едва ли е така. Следващите глави са с Вариа?... Онези са още по-големи идиоти
Публикувано на: Пет Юли 22, 2011 2:21 am
Sis.
Доживях проклетата арка да свърши. Честно казано, беше най-слабата от всички останали, сякаш авторката е нямала никакви добри идеи и е измислила тая простотия. Както и да е, нямам търпение за следващите чаптъри, щом ще са с Вария <3
Новата е по-тъпа и от предната. Единственото което ме интересува е има ли и осми пръстен/съответно на Вонгола,Маре и Шимон/ или осмите ще са онези прокълнатите/като на оня с четирите меча-вече не му помня името/?
Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 8:10 pm
deathrazor
Най-вероятно е избрал компанията на Мукуро, но е напълно в стила на мангаката да мацне Тсуна и ко в целия хаос. Хареса ми как Скуало се опита да се отърве от Леви, като го предлагаше заедно с Флан.
Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 10:26 pm
SnaikBG
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
Ами при полужение че другите бебета чакаха Реборн нищо чудно и Тсуна да е там само ми е интересно какъв ще е врагът на тази арка в която или ще трябва да го пазят или да го обучават този лудия но няма да се очудя ако след време си върне памета и стане враг нооооооо ще трябва да изчакаме малко за да разберем
_________________ MyAnimeList - SnaikBG Register and Play League of Legends for free from Here ! "We Are of Piece Always"
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn
Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 4:48 pm
deathrazor
Значи е време вече да наваксам, iRoNWill то май има доста хора които са като теб
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn
Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 12:57 pm
subzer0
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
Мисля че това беше най-интересния чаптър от цялата манга, поне за мен. Най-накрая дойде и времето на арката, която всички очаквахме. @deathrazor, и аз имам същото предположение.
Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 7:02 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения