|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 23, 2011 7:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
хахахахха
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Авг 24, 2011 1:20 am |
Воркан |
|
|
|
Ако искат да направят историята интересна трябва Зоро да предаде Луффи.От както минаха двете години все говори за работи дето говорят злодейте. Angel of death - като потопи кораба Slaughter ,Annihilation
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 25, 2011 9:51 am |
dataa |
|
|
|
Аиде бе хора,що не коментирате.Чаптъра излезе още вчера.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 25, 2011 5:12 pm |
Воркан |
|
|
|
Защо Зоро да стане злодей : Минали са 2 години.Хората се променят. Щчибукая му е поставил някакви условия за да го тренира. Принуден е по някаква причина да предаде Луфи. Да речем че трябва да убие някого от екипажа.За предпочитане скелета.(От както се появи ме дразни) Примерно среща се с дъртака и губи Wado Ichimonji на дуел или нещо такова.За да си го върне трябва да убие/отвлече някого. Определено ако стане нещо подобно ще бъде в Новия Свят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 25, 2011 10:24 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Много ми хареса как се справиха по-големите нубове от СХП с фишменчетата, особено Чопър и Усопп. Тва с Франки ми се стори, ъъ, детско. Нвм. Ван Декен е добре дошъл да яде шамари. Лъфи из ляйк ъ боузззз. Абе, супер доволен съм. Далеч е от най-доброто, ама има доволно количество епикнес, за да му се кефя на макс. @ Зоро следва бушидо кодекса. Той ще е верен до гроб. И ако по някаква причина предаде Лъфи, ще се убие целият смисъл на мангата и ще я дропна.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|