Историята е следната. Преводачът няма да може да се занимава повече с фенсуб, та анимето за момент остава без преводач, не го дропваме, моментен застой.
След дълги размишления... Някъде около 10-20 секунди... реших аз да продължа превода. Епизодите ще ги пускам по 1-2 на седмица. Може и повече, зависи от Yu Yu Hakusho, тъй като той ми е приоритет. За останалите проекти на Тишо: Dororon Enma-kun - преведен и редактиран е 2 епизод, който ще го пусна и след това от групата ще го дропнем анимето или ще го сложим във "Временно спрени" - това ще се види тези дни. За Кеничи - преведени са до 28 епизод. Аз нямам намерения да му продължавам превода. Някой ден ще намеря време и сили и ще ги пусна от 26 до 28 и след това ще се дропне, а ако някой изяви желание да превежда гореспоменатите анимета (Enma-kun, Kenichi) - нека да заповяда.
Тъй като напоследък нямам никакво време, пък и нямам желание да се занимавам с този проект, Beelzebub отива във временно спрени за неопределен период от време, поне докато се намери друг, който да поема превода и редакцията му. Ако не се открие такъв човек до седмица-две, анимето ще бъде дропнато. Също така, ако някой от колегите реши да се занимава - да се захваща!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 144 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения