|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves Публикувано на: Пон Авг 22, 2011 8:10 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Абе и ти не си много в ред като гледам. Ама нямам никакво намерение да ти коментирам капацитета. Последния чаптър поне беше як. Явно ще има малко екшън въпреки всичко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves Публикувано на: Вто Авг 30, 2011 8:29 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Още като го почна бабката ми хареса, че има намерение да го излекува, но малко не се връзват нещата. Целия мурим (не знам как се пише, сори) твърдят, че това е нещо, което няма възстановяване. Изведнъж доктори, бабки, вууду, глупости, знам ли. Искам много подробно да видя как ще се завърже цялата работа, как ще го дигнат на крака. Четох малко по-горе един коментар за нашия човек ( с хапчето за енергия, забравих му името ). Грешка, той не е бил нещо особено, скрит, срамежлив, свенлив, не е изпъквал, винаги тормозен, без цел. Това, което му дава дракона е нещо повече от умения, той го отваря към един друг свят, в който така и не иска да участва, но така или иначе няма голям избор вече. Това, което е преживял го прави нещо особено, духът му го прави специален. Ако не беше дракона той никога нямаше да разбере, че е способен на много повече от колкото показва. Това е моето мнение.
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves Публикувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:25 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Не знам, ама се надявам като възстанови Ки-центъра си, и овладее техниката, която учителя му остави, просто да ги смаже всички наред... то не остана някой, дето да не го взима за мезе... накрая може и леко Емо стайл, като си пререже вените с някоя техника наподобяваща "Котешките нокти" на Руд от Веритас, задето им позволява...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|