|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 4:08 am |
Shizuka |
|
|
|
arianda написа: ако съдя от аниметата дали го има редовното изчервяване и заекване (винаги ми е било любимо) Бих попитала същото. Винаги ми е било интересно дали наистина са така японските момичета?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 6:14 pm |
|
Foe_ |
|
|
|
Rigardo написа: Абе и аз гледам и глобално казано,не може да се каже че са от най-разговорливите.Относно чувствата е там ... естествено писмото с признанието,като реда понякога е различен но по принцип е признание и даване на писмо.
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Нед Авг 21, 2011 11:32 am |
|
Iryoku |
|
|
|
@The_Pretender: Какво ти трябва да знаеш за Якуза? Тъй като няма определен въпрос, ще ти кажа един малко (предполагам) познат факт - якуза са изключително любезни с нормалните хора и доста често защитават неоправданите (нормални хора) Американската база в Окинава винаги я е имало и не искат да се изнасят, но за повече инфо по-добре да питаш някой по-компетентен. Всеки си има вкус, пък и разнообразието на външност при тях и при българките е голямо. Аз предпочитам брюнетки и японките ми допадат.
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Нед Авг 21, 2011 5:26 pm |
|
The_Pretender |
|
|
|
Ами въпросът ми за Якузата се базира на това, че съм чувал че били много опасни като събирали дълговете и се чудех дали е така? Това за момичета е може би, защото не съм обръщал много внимание на момичетата и като гледам аниме мога спокойно да обърна.Признавам си, че ми харесва япоснкият език или по-точно произношението му.Ето ти още нещо като въпрос да опишеш как празнуват по-голям празник, че се съмнявам да са като българите, но ти най-добре си знаеш. Послепис: Прав си, че света ако е еднакъв ще е скучен. За Окинава също знам, че има Live House(не знам дали има българска дума за това) и е много красиво място(тоест под знам имах предвид, че съм чел).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Нед Авг 21, 2011 8:46 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Само да помоля да не изпадате много много в офтопик.. Предимно се обръщам към The_Pretender.
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Пон Авг 22, 2011 2:06 pm |
|
The_Pretender |
|
|
|
Оффтопик е за Foe_: Ами в следната ситуация- постоянно ти казва, че иска да сте и приятели и да ти разказва там за града,приятели. След това започва да те разпитва за твоята родина, но в последствие започне да избягва темата за семейството и за твоето. Това какво може да значи?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Пон Сеп 26, 2011 12:35 pm |
|
Forest goddess |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 04, 2007 7:31 pm Мнения: 228 Местоположение: In the linden city
|
Четох я тази тема веднъж, втори път. И се радвам, че не съм в Япония, че от първия ден целия ми клас би си помислил, че съм влюбена в тях. XD
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче Публикувано на: Чет Ное 03, 2011 6:50 am |
Shizuka |
|
|
|
Искам да попитам (макар и не много по темата) от любопитство.. японките наистина ли са толкова слаби? Има ли голяма разлика изобщо между японките и европейките?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|