|
Дата и час: Пон Юни 05, 2023 2:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Нед Авг 21, 2011 5:29 am |
 |
The_Pretender |
|
 |
|
Принципно малко ме вълнува как ще реагират родителите ми или приятелите, защото знам че нито дефиницията за аниме знаят, нито пък са имали възможност да гледат добро аниме. Като ми казват "Да не си малко дете или т.н." моят отговор е, че дори и старци на 70 години гледат анимета, защото са им интересни. Мога да кажа, че почти всички категории без 1-2 две биват за почти всякакви възрасти, така че не виждам проблем и аз да гледам нещо, което ми е много интересно, а каквото искат другите да си мислят като не ме разбират...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 8:39 pm |
 |
clown_in_a_box |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 4:32 pm Мнения: 53 Местоположение: София
|
Повечето ми приятели не гледат анимета , но пък никога не са казвали нещо лошо за тях. Дори веднъж нещо ме бъзикаха и едно момиче ми танцува "аниме танц" на tokyo drift , щях да се счупя от смях ).gif) А пък родителите ми реагираха що-годе нормално. Майка ми ми беше купила първите 3-4 броя на Шогун ( както вече казах някъде по-горе) , а пък с баща ми тва лято дори изгледахме едно аниме заедно.  Не , че му хареса , но някак прие факта , че ги гледам постоянно.  Само не мога да го отуча да казва аНИме , с ударение на "и" , ноо и тва ше го преживея
_________________ ,___, [>.<] - Moo, I'm a pig. /)__) -"--"- ,___, [¬.¬] - Dude, you're an owl. /)__) -"--"- ,___, [O.O] - GASP...my mother has lied to me! /)__) -"--"-
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Вто Окт 04, 2011 5:47 pm |
 |
icantdance |
|
 |
|
Майка ми и баща ми не са проблем, освен че понякога дългото стоене пред компютъра поедизвиква у тях някакъв порив да ми обясняват, че преди са излизали навън, имали много приятели и тн. Ако някой път много ме ядосат в ръкава си крия коза, че половината училище пуши а другата половина се дрогирва.  Сестра ми обаче е трън в петата - обикновено гледам аниме когато нея я няма, просто защото мразя да ме прекъсват, но тя смята че гледам ужасно романтични анимета (и това се случва, ама не толкова често колкото тя си мисли  ). За толкова години съм свикнала с нейния тормоз, така че съм почти невъзпрепятствана. От приятелите ми знаят много малко и не смятам да увеличавам броя им.
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Съб Окт 22, 2011 7:04 pm |
bloblop |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2010 10:41 am Мнения: 236 Местоположение: Варна
|
Свикват, кой ги слуша. Иначе си спомням как по времето когато даваха Наруто по Джетикс разправях на майка за историята и шаринган и тя ме изгледа странно и ми вика "Какво? Шарен колан?" оттогава не говоря с нея много за аниме честно казано
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Пон Дек 19, 2011 6:35 pm |
cikocik |
|
 |
|
Никога не съм имал подобни проблеми с нйкои на които не му изнася да си върви. Истинка история когато бях на 15 бащами живееше при мене и имаше барче със алкухол и така той тръгна на път за 2 седмици като се върна барчето му беше празно той отиде и пак напълни барчето и пак замина на път като се върна барчето му беше празно доиде при мене и се поусмихна нищо не каза. Пак напълни барчето този път го препълни Водка,Джин,Лиски,Ракия домашна, ром, по 2,3 бутилки от всяко. И замина за 1 месец като се върна барчету му беше празно имаше само полувин литър домашна ракия. Пак напълни барчето и се изнесе  През всичкото това време ми е давал пари и продължава да ми дава. После бабами доиде да живее при мене от село и си правеше домашнов вино и ракия издържа и нейното испих и тя се изнесе и така общу взето никога никой за нищо не ме е закачал а по скоро обратното. От доста малък си живея самичък, и сега като четъ коментари се изненадвам ,че имате такива проблеми. Но може би заради това станах алкухолик  . За приятелите - ние се знаеме от много отдавна и те са алкохулици на никогу не му пука какво прави другия.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Вто Дек 20, 2011 8:57 pm |
sflash.net |
|
 |
|
Странно ме гледат като се има напредвит годините ми.Но не ми пука защото аз виждам смисъл в това да гледам анимета  .
_________________ Игри Igri
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|