абе на никой ли не направи впечатление че тя ОСТАВИ пекаря да стане вечеря а и попринцип идеята за блъд не беше ли че кръвта й е единственото нещо дето трепаше лошите
Публикувано на: Нед Юли 31, 2011 6:49 am
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
То още в плюса се опитаха да го изкарат че всичко се развива в един свят и Сая просто си е загубила спомените. Така че нищо чудно да се опитват да ги навържат. От пети епизод като че има признаци за започване на смислена история, въпреки че според мен е късно за това. Сериала вече се закопа със скучните герои и още по-скучни чудовища. Бойните сцени са страшно красиви, но не компенсират другото. Когато едната от близначките каза I'm tired of this daily life иронията ме разсмя страшно много
Заглавие: Re: Blood-C [Лято 2011]
Публикувано на: Чет Авг 11, 2011 4:33 pm
Coffee_Addicted
наистина във всеки епизод се случва едно и също. героинята става, пие кафе, пее по пътя, ходи на училище, вечерта се бие с чудовища и... ТОВА Е! мн съм разочарована засега blood+ отначало също ми вървеше трудно, обаче накрая страшно много ми хареса. мислех си че и с това ще е така, но вече губя надежда
_________________ "I would rather have a mind opened by wonder than one closed by belief."
Заглавие: Re: Blood-C [Лято 2011]
Публикувано на: Пет Авг 19, 2011 7:00 pm
Someone®
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения